Rijschool in Nijmegen

Proefles aanvragen

Wil jij moeiteloos door het centrum van Nijmegen cruisen of wil je een roadtrip maken met je beste vrienden? Het kan allemaal als jij in het bezit bent van je rijbewijs. Start vandaag nog met het volgen van rijlessen bij autorijschool Nationale Rijschool in Nijmegen. Tijdens de proefles maken we een inschatting hoeveel rijlessen jij nodig hebt en adviseren wij welk lespakket het beste bij jou past. Simpel toch? Haal jouw rijbewijs bij Nationale Rijschool rijschool in Nijmegen.

Rijlessen volgen in Nijmegen en omstreken

In Nijmegen vind je meerdere rijscholen, maar geen enkele is zoals Nationale Rijschool. Onze hippe rijschool met ervaren rijinstructeurs helpen jou binnen no-time de weg op. We oefenen binnen de bebouwde kom, we gaan de snelweg op en oefenen alle bijzondere verrichtingen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw praktijkexamen. En Nationale Rijschool verkeersschool in Nijmegen geeft ook rijles in de omliggende plaatsen, zoals Arnhem, Cuijk en Elst. Nationale Rijschool rijschool in Nijmegen geeft autorijlessen aan iedereen, jong en oud.

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Nijmegen

Liever je rijbewijs binnen 5 tot 13 dagen? Dat kan met de spoedcursus van Nationale Rijschool. Samen met jouw persoonlijke rijinstructeur ga je een intensief traject aan. Iedere dag meerdere rijlessen en hard oefenen om klaargestoomd te worden op het praktijkexamen. Snel je rijbewijs halen in Nijmegen is dus zeker mogelijk! Vraag vandaag nog een proefles aan bij rijschool Nationale Rijschool in Nijmegen en wie weet ben jij binnenkort de trotse bezitter van een autorijbewijs.

De beste rijschool van Nijmegen - Nationale Rijschool

Nationale Rijschool wordt vaak bestempeld als de beste rijschool van Nederland. Het persoonlijke contact van onze rijinstructeurs en onze unieke lesmethode wordt door veel leerlingen zeer gewaardeerd. Dat is exact de reden dat veel leerlingen bij autorijschool Nationale Rijschool in één keer slagen. En mocht je toch zakken tijdens je praktijkexamen? Geen enkel probleem, want bij betalen je herexamen(s). Daarnaast halen wij je altijd voor de deur op. We besteden extra aandacht aan de punten waar nog wat verbetering ligt, geven je alle ruimte om extra te werken aan de dingen waar je misschien wat onzeker over bent en mensen met faalangst gaan tijdens de rijlessen in Nijmegen zelfverzekerd de weg op. Daarom is Nationale Rijschool simpelweg een zeer goede rijschool in Nijmegen. Ervaar het zelf en vraag vandaag nog een gratis proefles aan.

Goedkope rijschool in Nijmegen

Benieuwd wat de kosten zijn van het halen van een rijbewijs in Nijmegen? Rijschool Nationale Rijschool hanteert scherpe prijzen en heeft lespakketten die nauwlettend op jouw wensen, voorkeuren en rijstijl aansluiten. Bij Nationale Rijschool slaag je met minder rijlessen voor je praktijkexamen, daarom zijn wij de goedkoopste rijschool van Nijmegen. Dus ben je op zoek naar een goedkope rijschool en woon je Nijmegen? Vraag dan vandaag nog je proefles aan bij Nationale Rijschool via het formulier.

Wil je meer weten over onze goedkope rijschool in Utrecht of over de kosten van een rijbewijs? Neem contact met ons op of bekijk onze lespakketten.

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Nijmegen
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu