Rijschool in Oegstgeest

Proefles aanvragen

Mag je eindelijk leren autorijden en woon je in de buurt van Oegstgeest? Ontdek aan de hand van een proefles of Nationale Rijschool Oegstgeest, wat voor jou is. Leer in korte tijd autorijden in Oegstgeest. Dankzij onze ervaren rijinstructeurs en -instructrices en de beste autorijlessen haal jij super snel je rijexamen.  

Succesvol rijlessen? Kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Oegstgeest staat bekend om onze hoge slaagkans én leuke lessen. Onze instructeurs en instructrices zorgen ervoor dat jij leert remmen, parkeren en obstakels omzeilen. Dankzij onze unieke en gepersonaliseerde rijlespakketten, slaag jij gegarandeerd voor je rijexamen. Nationale Rijschool is de beste autorijschool van Oestgeest.

Alle voordelen voor je op een rij gezet

Bij onze autorijschool in Oegstgeest profiteer je van heel wat voordelen:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie

 Via onze rijlessen haal jij je rijbewijs via een plan op maat. Je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen wat je een relaxte leshouding bezorgt.

Rijlessen in Oegstgeest: zeg maar waar, wanneer en hoelaat

Een ander voordeel aan rijlessen volgen via Nationale Rijschool Oegstgeest is dat de rijinstructeurs je ophalen bij je thuis op een moment dat voor jou past. Kan je enkel ’s avonds of om 9 uur in de ochtend? Dat is geen enkel probleem. Al onze instructeurs en instructrices zijn flexibel. 

Je leert rijden in wijken waar je elke dag komt zoals Oranje Nassau, Oudenhof, Bloemenbuurt. Je leert parkeren, achteruit rijden en je richtingaanwijzer gebruiken in de straten die jij als je broekzak kent. Woon je niet in Oegstgeest maar wil je toch rijlessen volgen bij Nationale Rijschool? Dat kan! Je vindt ons onder andere ook in Leiden, Den Haag en Haarlem.

Bekijk hier onze lespakketten

 

Snel je rijbewijs halen met een spoedcursus

Bij Nationale Rijschool Oestgeest kan je direct aan lessen beginnen en hoef je niet te wachten. Zo kan je snel je rijbewijs halen. Je kiest dan voor een spoedcursus rijbewijs in Oegstgeest. De lessen volgen elkaar sneller op en voor je het weet, ben jij dankzij de spoedcursus helemaal klaar voor het examen. Jij hebt binnen enkele weken je autorijbewijs B op zak.

Goedkope rijschool in Oegstgeest

Alle lespakketten zijn inclusief een gratis proefles als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool. Zo kan je de kosten van je rijbewijs in Oegstgeest drukken. Je betaalt €45 voor die proefles die je terug krijgt als je besluit om je autorijlessen bij de goedkoopste rijschool te volgen. Vul het formulier in en ga meteen aan de slag! 

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×