Rijschool in Haarlem

Woon je in Haarlem of omgeving en ben je op zoek naar een professionele rijschool in Haarlem, dan kun je rijlessen volgen bij Nationale Rijschool. Wij hanteren geen lange wachttijden; je kunt bij ons vrijwel direct achter het stuur stappen. Uiteraard stemmen wij het lespakket volledig op jou af. Eén van onze gediplomeerde instructeurs schat bij de gratis proefrijles in hoeveel lessen jij nodig gaat hebben. 

Lessen bij onze rijschool in Haarlem. Start nu en betaal later!

Als je gaat lessen bij onze rijschool in Haarlem, dan bereiden wij jou goed voor op je rijexamen. Je rijdt door de (drukke) stad en over de snelweg. Hierdoor raak je bekend met alle verkeerssituaties die zich voor kunnen doen. Je zult in elke situatie weten hoe je moet reageren. Wil je ook zeker zijn van een goede rijopleiding, kies dan voor rijschool Nationale Rijschool in Haarlem.

Gratis proefrijles bij onze rijschool in Haarlem

Wil je rijles in Haarlem volgen, dan bieden wij je een gratis proefrijles aan. Dit is echter niet het enige wat je bij ons gratis krijgt. Wij geven je namelijk ook een gratis tussentijdse toets en indien nodig betalen wij je herexamen. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholing, zodat onze rijschool in Haarlem rijlessen kan bieden van de hoogste kwaliteit.

Vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden graag al je vragen of plannen een afspraak in voor de gratis proefrijles. Liever online een proefles boeken? Dat kan via het formulier!

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: Voorjaarskorting €100
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hoeveel kost mijn lespakket?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu