nederland rijles

Rijschool in Haarlem

Woon je in Haarlem of omgeving en ben je op zoek naar een professionele rijschool in Haarlem, dan kun je rijlessen volgen bij Nationale Rijschool. Wij hanteren geen lange wachttijden; je kunt bij ons vrijwel direct achter het stuur stappen. Uiteraard stemmen wij het lespakket volledig op jou af. Eén van onze gediplomeerde instructeurs schat bij de gratis proefrijles in hoeveel lessen jij nodig gaat hebben. 

Lessen bij onze rijschool in Haarlem. Start nu en betaal later!

Als je gaat lessen bij onze rijschool in Haarlem, dan bereiden wij jou goed voor op je rijexamen. Je rijdt door de (drukke) stad en over de snelweg. Hierdoor raak je bekend met alle verkeerssituaties die zich voor kunnen doen. Je zult in elke situatie weten hoe je moet reageren. Wil je ook zeker zijn van een goede rijopleiding, kies dan voor rijschool Nationale Rijschool in Haarlem.

Gratis proefrijles bij onze rijschool in Haarlem

Wil je rijles in Haarlem volgen, dan bieden wij je een gratis proefrijles aan. Dit is echter niet het enige wat je bij ons gratis krijgt. Wij geven je namelijk ook een gratis tussentijdse toets en indien nodig betalen wij je herexamen. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholing, zodat onze rijschool in Haarlem rijlessen kan bieden van de hoogste kwaliteit.

Vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden graag al je vragen of plannen een afspraak in voor de gratis proefrijles. Liever online een proefles boeken? Dat kan via het formulier!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×