Rijschool in Muiden

Proefles aanvragen

Je hebt de beste autorijschool in Muiden en omgeving gevonden. Dankzij de unieke lesmethode van Nationale Rijschool leer jij rijden op je eigen tempo en in je eigen buurt. Bovendien krijg je heel wat voordelen wanneer je lest bij onze goede rijschool. Ontdek er alles over.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Ontdek onze 3 rijlespakketten. Er is voor elk wat wils. Wil je snel leren rijden? Dat kan met de spoedcursus rijbewijs. Heb je liever wat extra lessen? Ook dat is mogelijk. Iedereen kan lessen bij onze goedkope verkeersschool. Elke lessenreeks bestaat uit op maat gemaakte lessen aan de hand van onze unieke lesmethode. Onze rijinstructeurs maken lessen op maat en leren je rijden op jouw tempo.

Waarom bij ons?

Wanneer je lest bij de beste rijschool in Muiden profiteer je van heel wat voordelen. We lijsten ze op:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Rijles in Muiden en omgeving

Jij lest wanneer jij dat wil. Bij onze goede verkeersschool ben jij de koning. Jij kiest waar en wanneer je lest. Dat kan om 8 uur in de ochtend, tijdens je lunchpauze of laat in de avond. Bij Nationale Rijschool Muiden volg jij je rijlessen voor het rijbewijs B op een moment dat past in jouw agenda.

De rijinstructeurs nemen je op het door jou gekozen moment mee door wijken die jij kent als je broekzak. Je leert rijden in Vesting Muiden, Muiderberg of Nieuw Muiden.  Woon je niet in Muiden? Dan kan je ook lessen bij Nationale Rijschool in Diemen, Bussum of Weesp.  

Versneld je rijbewijs halen

Je kan nu nog sneller je rijbewijs halen met een spoedcursus rijbewijs B. De rijlessen van een spoedcursus zijn in principe hetzelfde als in elke ander rijlespakket. Het enige verschil is dat ze iets langer zijn per sessie en allemaal gepland worden in enkele weken tijd. Dankzij deze spoedcursus heb jij extra snel je rijbewijs op zak.

Gratis proefles in Muiden

Dat klopt! Bij Nationale Rijschool Muiden krijg je altijd een gratis proefles. Hoe werkt dat? Wel, je betaalt initieel 40 euro voor deze les. Wanneer je je rijlessen pakket kiest bij onze goedkope rijschool, krijg je die 40 euro terug. Zo is de proefles toch gratis!

Nationale Rijschool Muiden biedt uitsluiten rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.