Rijschool in Mijnsheerenland

Proefles aanvragen

Wil je rijlessen volgen op jouw tempo en toch zeker zijn dat je je rijexamen haalt? Wanneer je kiest voor Nationale Rijschool Mijnsheerenland, kies je voor kwalitatieve lessen die efficiënt zijn. Je slaagt gegarandeerd voor je rijbewijs.

Kwalitatieve autorijschool: Nationale Rijschool

De beste rijlessen van Mijnsheerenland volg je bij Nationale Rijschool. Onze rij instructeurs- en instructrices hebben jarenlange rijervaring en geven op een enthousiaste manier les. Ze leren je alle tips en tricks van het autorijden.

Dankzij de kennis en skills van onze instructeurs kunnen we kwalitatieve lessen op maat aanbieden. Je verspilt geen tijd aan dingen die je al beheerst en je kan extra aandacht besteden aan moeilijke handelingen zoals achteruit rijden of parkeren. De autorijlessen van Nationale Rijschool Mijnsheerenland zijn budgetvriendelijk én efficiënt.

Waarom lessen bij ons?

Als je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool Mijnsheerenland geniet je van heel wat voordelen die je gratis krijgt bovenop het door jou gekozen rijlespakket. Deze voordelen zijn inbegrepen in alle pakketten:

 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Met Nationale Rijschool haal je gegarandeerd je rijbewijs. 

Rijles in Mijnsheerenland en omgeving

Tijdens de autorijlessen in Mijnsheerenland rijd je door plaatselijke wijken zoals Heinenoord en Westmaas. De rij instructeurs en -instructrices nemen je mee op de wegen die jij kent en waarop jij dagelijks naar school of naar je baan rijdt. Ze rijden met je naar moeilijke punten en je leert parkeren bij jou in de buurt. 

Woon je niet in de omgeving van Mijnsheerenland? Geen zorgen! Je vindt de Nationale Rijschool ook in andere steden zoals Rotterdam, Hellevoetsluis en Barendrecht. Vind alle locaties van Nationale Rijschool op de website. 

Bekijk hier onze lespakketten

 

Haal snel jouw rijbewijs B

Hou volgende week al jouw rijbewijs in je handen dankzij de spoedcursus rijbewijs B. Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs in Mijnsheerenland kan je extra snel je rijbewijs halen. Je volgt alle lessen in enkele dagen en ook je examen wordt meteen ingepland en afgelegd. Reserveer nu je plek voor de spoedcursus!

Goedkope rijschool in Mijnsheerenland

Dankzij onze ervaren instructeurs en instructrices behoren de goedkope rijlessen van Nationale Rijschool tot bij de beste van Mijnsheerenland. Elke lessenreeks begint met een proefles. Die volledig gratis is. Vul het formulier in en volg je gratis proefles deze week nog!

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×