Rijschool in Maassluis

Proefles aanvragen

Leer autorijden bij de beste rijschool van Maassluis en omgeving. Je kiest uit een van de drie rijlespakketten en gaat meteen aan de slag. Na een vrijblijvende proefles, kies je het lespakket dat jouw voorkeur uitdraagt.

Onze instructeurs zorgen ervoor dat je op je eigen tempo en in jouw buurt de rijlessen kan volgen. Woon je niet in Maassluis? Ook in andere Nederlandse steden zoals Rotterdam, Dordrecht en Spijkenisse kan je rijlessen volgen bij Nationale Rijschool.

Succesvol rijlessen bij Nationale Rijschool

De autorijschool Maassluis staat bekend om haar kwaliteitsvolle maar flexibele lessen. Onze instructeurs en instructrices zijn experten en begeleiden je vlot naar je examen. Ze halen je op bij je thuis op het afgesproken moment.

Zo goed als iedereen die rijlessen volgt bij Nationale rijschool Maassluis, heeft niet veel later zijn of haar rijbewijs op zak. Maar ook als je niet meteen slaagt, kan je via de beste rijschool in Maassluis gratis een tweede kans krijgen.

Waarom kiezen voor Nationale Rijschool?

Als je kiest voor rijlessen bij Nationale Rijschool Maassluis dan kies je voor kwaliteit, efficiëntie en budget. Al na enkele lessen zit je zelfzeker achter het stuur. Bovendien kan je genieten van heel wat voordelen wanneer je rijlessen volgt bij de beste rijschool in Maassluis. Je geniet van:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Dankzij de flexibele betaalopties zit je ook tijdens de rijlessen zonder zorgen achter het stuur.

Rijles in Maassluis en omgeving

Dankzij Nationale Rijschool Maassluis krijg je rijlessen in je wijk. Of je nu van het Centrum, Dijkpolder of Dreef bent, de rij instructeur of -instructrice haalt je thuis op. Je leert parkeren, achteruit rijden en je richtingaanwijzers gebruiken terwijl je rondrijdt in een vertrouwde omgeving.

Onze instructeurs zijn flexibel en plannen de rijlessen samen met jou. Dat kan zowel om 9 uur in de ochtend als om 8 uur ‘s avonds. Elk moment van de dag is mogelijk!

Haal snel jouw rijbewijs met een spoedcursus

Wil je de kennis en vaardigheden die bij het autorijden komen kijken extra snel onder de knie krijgen? Dan is de spoedcursus precies wat je zoekt. Aan de hand van deze cursus leer je in een week of enkele weken tijd rijden en leg je snel je rijexamen af. 

Als je kiest voor de spoedcursus rijbewijs dan zorgen wij ervoor dat je snel veel uren achter het stuur zit en alle tips en tricks een mum van tijd kent. Je vindt alle informatie over de spoedcursus op de website. 

Goedkoopste rijschool in Maassluis

Of je nu voor een spoedcursus of een basis lespakket gaat, je hebt altijd recht op een gratis proefles als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool Maassluis. Je betaalt €45 voor die proefles die je terug krijgt als je besluit om je autorijlessen bij ons te volgen.

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Vul het formulier in en reserveer nu je plekje bij de goedkoopste rijschool van Maassluis en omgeving!

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×