Rijschool in Leusden

Proefles aanvragen

Het is zover! Je gaat eindelijk autorijlessen volgen. Verhoog je slaagkansen en volg autorijlessen bij de beste rijschool van Leusden en omgeving. Nationale Rijschool Leusden biedt autorijlessen op maat aan en komt naar je toe wanneer dat voor jou past. Handig, toch? Ontdek er alles over.

Kwalitatieve autorijschool in Leusden

Kwaliteit dat is waar onze goede rijschool in Leusden voor staat. Al onze rijlespakketten volgen een unieke lesmethode die je nergens anders vindt. Dankzij deze lesmethode op maat kent Nationale Rijschool de hoogste slaagkans en haal je ook gegarandeerd je rijexamen.  

Waarom bij ons

Nationale Rijschool Leusden is een van de beste rijscholen van de omgeving. Dankzij ervaren rijinstructeurs kunnen we kwaliteitsvolle lessen aanbieden. Bovendien denken we ook aan je budget. Ontdek alle voordelen die je krijgt wanneer je lest bij Nationale Rijschool.

Rijschool in Leusden en omgeving

Wanneer je aan de slag gaat bij Nationale Rijschool Leusden kies jezelf. Onze rijinstructeurs en -instructrices komen naar jou toe wanneer jij wilt. Dat betekent dat je kan lessen om 7 uur in de ochtend maar ook laat in de avond na je werk of training. Bovendien kent Nationale Rijschool Leusden geen wachttijd, begin deze week nog.

Dankzij onze kwaliteitsvolle goedkope rijschool leer je rijden in je eigen wijk. Leert parkeren in Den Treek, ontdek hoe je schakelt in Leusden-Zuid en steek dat ene kruispunt over in Munnikhove. Ook als je niet in Leusden woont kan je lessen bij Nationale Rijschool. Je vindt onze rijschool ook in steden zoals Amersfoort, Zeist en Barneveld.

Snel je rijbewijs halen

De spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij extra snel je rijbewijs in handen hebt. De lessen worden op opeenvolgende dagen ingepland en ook je rijexamen wordt meteen geboekt. Fijn! Zo heb je een duidelijke deadline om naar toe te werken.
 
Bekijk hier onze lespakketten
 

Boek jouw gratis proefles

Een gratis proefrijles is gegarandeerd bij Nationale Rijschool Leusden. Deze proefles volg je aan het begin van je goedkope rijlessen reeks. Je betaalt 40 euro, dat krijg je terug als je ook nadien al je rijlessen volgt bij onze goedkope rijschool. Wat leuk!  

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Bij Nationale Rijschool kan je uitsluitend autorijlessen B volgen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.