Rijschool in Barneveld

Nationale Rijschool geeft rijlessen in veel verschillende plaatsen, waaronder ook Barneveld. Woon jij in Barneveld en ben je op zoek naar een erkende rijschool die jou leert auto rijden? Wacht niet langer meer en neem contact op met Nationale Rijschool in Barneveld. Onze instructeurs staan te popelen om met jou aan de slag te gaan.

Lespakket op maat in Barneveld

Bij ons bepaal je zelf hoeveel lessen je volgt en in welke vorm. Je kunt kiezen voor het reguliere lespakket waarbij wij je adviseren over het aantal lessen dat je nodig hebt om te slagen. Gemiddeld gezien zal dit tussen de 35 en 45 rijlessen liggen. Heb je echter meer of minder rijlessen nodig, dan is dat uiteraard mogelijk. Daarnaast kun je kiezen voor een spoedopleiding in Barneveld van vijf, acht, elf of dertien dagen. Ben je zeventien jaar en op zoek naar een rijschool, dan kun je bij ons kiezen voor 2todrive.

Meer informatie over Nationale Rijschool

Kies je voor ons, dan haalt onze instructeur je thuis op. Maar het is ook mogelijk om vanaf je werk of van school opgehaald te worden. Tijdens de eerste paar rijlessen leren we je de auto onder controle krijgen, evenals de basis van het auto rijden. Later ga je rijden in drukkere steden en op de snelweg. In dorpen en steden kunnen we je leren hoe je moet straatje keren en hoe je de hellingproef succesvol doorstaat.

Vraag een gratis proefles aan

Jeuken je handen en kun je niet wachten tot je zelf plaats mag nemen achter het stuur, plan dan vandaag nog een proefles in met één van onze instructeurs. Heb je eerst nog andere vragen, vul dan het contactformulier in of bel naar 06-21937942

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu