Rijschool in Leimuiden

Proefles aanvragen

Ontdek of Nationale Rijschool Leimuiden de juiste keuze voor jou is via een proefles. Maak kennis met je instructeur en ontwikkel je rijvaardigheid in rap tempo. Onze ervaren instructeurs zullen je vlot alle kneepjes van het rijden bijbrengen, zodat het rijexamen geen reden meer is voor stress. Dat is een eitje!

Kwaliteit voorop bij Nationale Rijschool

Kwaliteit en Nationale Rijschool Leimuiden gaan hand in hand. Deze rijschool maakt gebruik van een team van doorgewinterde instructeurs die uitgebreid opgeleid zijn en uitblinken in hun vak. Je instructeur bepaalt je niveau na een proefles en bepaalt waar de nadruk in de lessenreeks op moet liggen. Zo verspil je geen tijd aan zaken die je al beheerst of die je snel oppikt.

Bij de toonaangevende rijschool van Leimuiden krijg je les, waardoor je rijexamen een zekerheid wordt. Onze instructeurs geven je zelfvertrouwen een oppepper en zorgen dat je je op je gemak voelt achter het stuur.

Waarom kiezen voor ons?

Bij Nationale Rijschool Leimuiden profiteer je niet alleen van de expertise van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

Uitstekende autorijschool in Leimuiden en omstreken

Elke rijles draait volledig om jou. De instructeur stemt de les af op jouw behoeften. Dat geldt zowel voor de inhoud van de les als de praktische zaken. Zo kun je genieten van het gemak om door de instructeur thuis opgehaald te worden. Samen rijden jullie door de wijken waar je dagelijks komt, zoals het centrum en andere lokale landmarks. Bovendien worden de lessen op momenten gepland die jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen kunnen ook in de ochtend of avond gepland worden. Liever rijles in een andere plaats zoals Hoofddorp, Alphen aan den Rijn of Mijdrecht? Geen probleem, Nationale Rijschool is landelijk actief.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Bij een spoedcursus van Nationale Rijschool Leimuiden is je rijbewijs binnen no-time binnen handbereik. Alle rijlessen volgen elkaar op binnen een periode van 1 tot 4 weken. Afhankelijk van je tijdsdruk, kun je ervoor kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of over een maand te verspreiden. Je neemt meerdere uren per dag les, wat een snelle vooruitgang mogelijk maakt. Je rijexamen kun je in 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct starten.

Proefles in Leimuiden

Dankzij onze bekwame instructeurs biedt Nationale Rijschool enkele van de voordeligste rijlessen in Leimuiden aan. Elke lessenserie begint met een proefles. Deze is volledig kosteloos. Op basis van deze les kan de instructeur je vaardigheidsniveau beoordelen en je lespakket samenstellen.

Hoewel de proefles €45 kost, krijg je dit bedrag terug als je besluit je lessen te volgen bij Nationale Rijschool. Na de les krijg je een informatiebrochure om rustig door te lezen en te beslissen of je al je rijlessen bij Nationale Rijschool Leimuiden wilt volgen. Reserveer nu jouw kosteloze proefles en ontdek alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.