Rijschool Leimuiden

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Stap achter het stuur bij Nationale Rijschool in Leimuiden!

Zie je onze bekende  Nationale Rijschool-lesauto rijden in Leimuiden? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Leimuiderbrug, Weteringbrug en Oude Wetering. Nationale Rijschool rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep of Aalsmeer.

Onze rijinstructeur in Leimuiden over Nationale Rijschool: "Wist je dat 98,7%, dat zijn ze bijna allemaal, van onze leerlingen Nationale Rijschool aanbeveelt?! Ik ben zo trots als een pauw dat ik voor zo'n te gekke rijschool werk!"

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij Nationale Rijschool zijn binnen 50 minuten overtuigd! Tormijn uit Leimuiden: "Ik heb weinig geduld. Gelukkig had mijn instructeur alle geduld van de wereld met mij. Hij vertelde mij dat het niet erg is om fouten te maken, waardoor ik veel relaxter ging rijden!"

Wij zijn de beste rijschool in Leimuiden

 • Start nu en betaal later !
 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Je wordt thuis opgehaald in Leimuiden!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen aan voor €37,50.
 • Hoog slagingspercentage in Leimuiden.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat wat van je horen via het formulier! We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×