Rijschool in Woudenberg

Proefles aanvragen

Leer alle tips en tricks van het autorijden! Doe dat zonder stress en op een budgetvriendelijke manier bij Nationale Rijschool Woudenberg. Parkeren, remmen en alle verkeersregels naleven doe jij binnenkort zonder nadenken. Je behaalt gegarandeerd je rijbewijs B dankzij onze goede rijschool in Woudenberg.

Succesvolle rijschool in Woudenberg

Nationale Rijschool Woudenberg kent een van de hoogste slaagkansen van het land en is garandeert dat ook jij slaagt voor je rijexamen. Dat kan dankzij onze unieke lesmethoden en ervaren rijinstructeurs. Kies jouw favoriete rijbewijs pakket en leg het rijexamen af zonder stress én vol zelfvertrouwen.

Waarom nou bij ons?

Je geniet van een hele reeks voordelen als je je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool Woudenberg. Onze goede rijschool biedt aan:

gratis proefles x

Haal je rijbewijs zonder zorgen bij de beste rijschool van Woudenberg en omgeving.

Autorijschool in Woudenberg en omgeving

Wist je dat je dankzij Nationale Rijschool Woudenberg kan leren rijden in wijken zoals Voskuilen, Geerestein en De Grift? Maar ook als je niet in Woudenberg woont kan je bij de goedkope rijschool lessen. Je vindt ons ook in Amersfoort, Utrecht en Houten.  

Meer nog, lessen doe je op een moment dat jou uitkomt. Voor je werk in de ochtend, na school in de namiddag of na je voetbaltraining laat in de avond om 9 uur.

bekijk hier onze lespakketten

Versneld je rijbewijs halen

Indien je je rijbewijs snel nodig hebt, kan je kiezen voor een spoedcursus rijbewijs in Woudenberg.  

Tijdens een spoedcursus rijbewijs B leer je hetzelfde als bij elke andere lessenreeks. Alleen gaat dat in deze cursus net wat sneller en volgen de lessen elkaar een na een op. Er is geen wachttijd dus beginnen kan morgen al!

Volg een gratis proefles

Bij elk lessenpakket van Nationale Rijschool Woudenberg, kan je een gratis proefrijles boeken. Je betaalt 40 euro voor die proefles. Dat bedrag krijg je terug als je nadien je autorijlessen ook allemaal bij Nationale Rijschool Woudenberg volgt. Zo kan je de kosten van een rijbewijs laag houden. Wat een leuke aanbieding, profiteer nu!

gratis proefrijles

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.