Rijschool in Doorn

Proefles aanvragen

Kom erachter of Nationale Rijschool Doorn de juiste optie voor jouw rijtraject is door middel van een proefles. Ontdek samen met je instructeur de basis van het rijden en verwerf de nodige vaardigheden. Onder begeleiding van ervaren professionals beheers je snel de kunst van autorijden. Maak je geen zorgen over het rijexamen; het lijkt wel kinderspel!

Focus op kwaliteit: Ga voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Doorn staat synoniem voor topkwaliteit. Onze rijschool heeft een samenwerkingsverband met hoog gekwalificeerde instructeurs, die niet alleen ervaren maar ook gepassioneerd zijn. Tijdens een proefles beoordeelt de instructeur jouw niveau en wordt bepaald aan welke vaardigheden extra aandacht besteed moet worden, zodat je geen onnodige momenten verspilt.

Wanneer je kiest voor onze toonaangevende rijschool in Doorn, vergroot je de kans op slagen voor je rijexamen. We boosten je zelfvertrouwen en zorgen dat je je volledig op je gemak voelt op de weg.

Wat maakt ons de beste keuze?

Bij Nationale Rijschool Doorn geniet je van de professionaliteit van onze instructeurs, plus nog veel meer extra's.

Topnotch rijlessen in Doorn en omliggende gebieden

De focus van de rijles ligt volledig bij jou. De lesinhoud en het tempo worden aangepast naar jouw behoeftes. Laat je comfortabel thuis ophalen door de instructeur en rijd samen door bekende plekken zoals het centrum, de hoofdwegen en Huis Doorn. Lessen kunnen worden ingeroosterd wanneer het jou uitkomt, of dit nu 's ochtends of 's avonds is. Wil je rijlessen in Zeist, Wijk bij Duurstede of Houten? Wij bedienen het hele land.

Versnelde route naar jouw rijbewijs

Kies voor de spoedcursus bij Nationale Rijschool Doorn en haal razendsnel je rijbewijs. De rijlessen kunnen aaneengeschakeld worden in een tijdspanne van 1 tot 4 weken, afhankelijk van jouw voorkeur en leertempo. Deze intensieve methode zorgt voor snelle vooruitgang, waardoor je binnen een week tot ruim een week je rijexamen kunt doen. Start direct zonder te wachten.

Gratis Proefles in Doorn

Dankzij ons team van experts behoort de kwaliteit van rijlessen bij Nationale Rijschool tot de crème de la crème van Doorn.

We trappen elke lessenreeks af met een proefles. Deze is geheel vrijblijvend. Op basis van deze les wordt het verdere rijlespakket bepaald.

De kosten voor de introductieles bedragen 40 euro, maar besluit je met ons verder te gaan, dan wordt dit bedrag verrekend. Na afloop voorzien we je van een informatiegids zodat je op je gemak een keuze kunt maken. Plan nu je proefles en ervaar de voordelen van Nationale Rijschool Doorn!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu