Rijschool in Zwanenburg

Proefles aanvragen

Je hebt een nieuwe baan en wil zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Je nieuwe voetbalploeg zit niet meer om de hoek en zo’n rijbewijs B zou toch wel handig zijn. Bij Nationale Rijschool ben je aan het juiste adres. Bij onze goede rijschool leer je goedkoop en goed rijden op je eigen tempo, in je eigen buurt en op een moment dat voor jou past.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Onze goede verkeersschool biedt 3 rijlespakketten aan. Elk lespakket is uniek maar kent dezelfde basis. Dankzij een unieke lesmethode, ontwikkelt door Nationale Rijschool, krijg jij lessen op maat. Je verdoet geen tijd met dingen die je al kent. Bovendien, komen onze gekwalificeerde rijinstructeurs naar jou toe op een moment dat voor jou uitkomt. Jij leert rijden op je eigen tempo.   

Waarom je voor ons moet kiezen

Volgens cursisten van Nationale Rijschool is er een ellenlange rij redenen waarom je voor de beste rijschool in Zwanenburg moet kiezen. We sommen enkele van die voordelen op:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Bij Nationale Rijschool Zwanenburg zit je dus zeker goed.

Autorijschool in Zwanenburg en omgeving

Je lest wanneer je wil. Onze rijschool in Zwanenburg heeft rijinstructeurs beschikbaar op elk moment van de dag. Samen met jou instructeur spreek je een moment af dat voor jou past. Dat kan vroeg in de ochtend of pas om 9 uur in de avond. Jij personaliseert jouw lespakket.

Leer parkeren in Zwanenburg-West, rijdt op de kruispunten van Zwanenburg Zuidoost of laat voetgangers oversteken aan Zwanenburg-Dijk. De wegen in deze omgeving hebben straks geen geheimen meer voor jou. Je kan ook lessen bij onze goede rijschool in Haarlem, Amsterdam of Hoofddorp.  

Supersnel je rijbewijs halen

Haal met spoed je rijbewijs B dankzij onze spoedcursus. In deze cursus volgen de lessen elkaar extra snel op. Met deze spoedcursus rijbewijs in Zwanenburg houd jij binnen enkele weken je rijbewijs in handen.

Gratis proefles in Zwanenburg

Je krijgt van ons een gratis proefles cadeau. Zo graag willen we dat jij lest bij de beste rijschool uit de omgeving. Zo kan ook jij ontdekken hoe een goedkope maar kwaliteitsvolle rijles er uit ziet.  

Nationale Rijschool Zwanenburg biedt enkel autorijlessen voor het rijbewijs B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×