Rijschool in Zevenbergen

Proefles aanvragen

Bij Nationale Rijschool Zevenbergen zit je goed. De unieke lesmethode van onze autorijschool zorgt voor een gepersonaliseerde rijlessen op een moment dat voor jou uitkomt. Ideaal, toch?

Succesvol rijlessen? Kies voor Nationale Rijschool

Kies uit de verschillende lespakketten een dat voor jou past. Welk pakket je ook kiest, je slaagt gegarandeerd. Bovendien krijg je dankzij onze verkeersschool een gratis herkansing. Jij hebt binnenkort je rijbewijs B op zak.

Alle voordelen voor je op een rij gezet

Bij Nationale Rijschool Zevenbergen profiteer je ook van heel wat voordelen:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Rijles in Zevenbergen: zeg maar waar, wanneer en hoe laat

Bij Nationale Rijschool Zevenbergen kan je rijlessen boeken op elk moment van de dag. Onze rijinstructeurs halen je bij je thuis op om 8 uur in de ochtend of om 9 uur ’s avonds. Samen met de rijinstructeur spreek je het moment af dat jouw voorkeur draagt. De rijinstructeur neemt je mee in wijken zoals in Centrum, Torenveld, Krooswijk. Je vindt Nationale Rijschool over heel Nederland. De beste rijschool heeft ook rijinstructeurs in Etten Leur, Breda of Oosterhout.

Haal met spoed je rijbewijs

Wachten is niet nodig bij Nationale Rijschool. Aan de hand van onze spoedcursus rijbewijs B, houd jij je rijbewijs extra snel in handen. Voor deze spoedcursus betaal je een beetje meer maar dat is het zeker waard. Zodra je aan de slag gaat bij onze verkeersschool en kiest voor de spoedcursus, leg je ook meteen je rij examen vast. Je hebt een harde deadline en kan doelgericht aan de lessen beginnen.

Gratis proefles in Zevenbergen

Bij Nationale Rijschool Zevenbergen heb je altijd recht op een gratis proefles. Zo ontdek je hoe een rijles verloopt bij onze goedkope rijschool. Je betaalt 40 euro voor de les die je nadien terug krijgt als je een volledig lespakket bij Nationale Rijschool Zevenbergen volgt.

Nationale Rijschool Zevenbergen biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×