Rijschool in Oosterhout

Proefles aanvragen

Leer rijden in een mum van tijd via Nationale Rijschool Oosterhout. De beste autorijschool van Nederland kent geen wachtlijsten dus je kan meteen aan de slag met het door jou gekozen rijlespakket op maat. Ontdek er alles over.

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool ontwikkelde een unieke lesmethode. Deze methode zorgt ervoor dat jij rijlessen krijgt op maat. Al de rijinstructeurs van onze verkeersschool zijn opgeleid en staan garant voor een kwaliteitsvolle lessenreeks.

Alle voordelen op een rij

Jij, de cursist, staat bij ons centraal. Daarom geniet je van nog heel wat voordelen bij Nationale Rijschool Oosterhout:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Autorijschool in Oosterhout en omgeving

Dankzij Nationale Rijschool Oosterhout heb jij de kans om te leren rijden bij jou in de buurt. Wijken zoals Oosterheide, Slotjes en West liggen op de routes waar jij rondrijdt. Bovendien wordt je opgehaald bij jou thuis. Breda, Tilburg en Dordrecht zijn steden in de omgeving waar Nationale Rijschool ook actief is. 

Leer rijden bij Nationale Rijschool Oosterhout op een moment dat voor jou past. Dat kan vroeg in de ochtend zijn of na de werkuren in de avond. Onze rijinstructeurs passen zich aan, aan jou agenda.

Haal met spoed je rijbewijs

Je slaagt extra snel voor je rijbewijs dankzij onze spoedcursus. Je betaalt een beetje extra maar kent geen wachttijd en je rijexamen wordt meteen ingepland. Je leert dezelfde dingen als in een normaal lespakket, enkel doe je dat in een spoedcursus een stuk sneller!

Gratis proefles autorijden in Oosterhout

Starten bij onze verkeersschool doe je met een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor deze les. Die krijg je terug als je ook een lespakket afneemt bij Nationale Rijschool Oosterhout. Tijdens een proefles ontdek je hoe een rijles gaat en leren wij wat je al wel en nog niet kan. Vervolgens krijg je van de rijinstructeur een indicatie van hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt.

Autorijschool biedt enkel autorijlessen voor het rijbewijs B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×