Rijschool in Etten-Leur

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Vraag vandaag nog een proefles aan bij onze rijschool in Etten-leur!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

Een van de instructeurs is actief in Etten-leur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Hooghuis, Prinsenbeek en Sint Willebrord. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als ZevenbergenRucphen en Oudenbosch.

Onze rijinstructeur in Etten-leur over Nationale Rijschool: "Ik heb Nationale Rijschool in korte tijd zien groeien naar een landelijke speler. Ik merk in Etten-leur dat steeds meer mensen aan mij denken voor een rijles."

Nationale Rijschool in Etten-leur is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Friedemann uit Hooghuis: "Hoewel ik niet uit Etten-leur kom, kwam de instructeur mij iedere keer thuis halen. Ik herinner me één ding heel goed: mijn instructeur droeg iedere dag felgekleurde kleding. Net voor mijn examen zei hij: 'Als je niet in één keer slaagt, draag ik een week lang alleen maar zwarte kleding.' Gelukkig voor hem slaagde ik in één keer."

Waarom rijschool Nationale Rijschool Etten-leur?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Je wordt thuis opgehaald in Etten-leur!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Wij nemen die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van €37,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Start nu en betaal later !
 • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Ben jij onze volgende leerling? Vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×