Rijschool in Waddinxveen

Proefles aanvragen

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Nationale Rijschool rijdt ook in Waddinxveen!

De rij-instructeur in Waddinxveen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Groenswaard, Reeuwijk-Dorp en Zevenhuizen. Nationale Rijschool is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Boskoop, Gouda en Nieuwerkerk Aan Den IJssel.

Onze rijinstructeur in Waddinxveen over Nationale Rijschool: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Waddinxveen? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij Nationale Rijschool in Waddinxveen. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Nationale Rijschool is trots op het feit dat de instructeur in Waddinxveen zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. de Kamfer uit Waddinxveen: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van Nationale Rijschool kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Zeven redenen om voor rijschool Nationale Rijschool Waddinxveen te kiezen!

 • Start nu en betaal later !
 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Je wordt thuis opgehaald in Waddinxveen!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt Nationale Rijschool jouw herkansing!
 • All-inclusive rijlessen van € 42 per rijles.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. We nemen contact met je op voor een proefles.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×