Rijschool in Waddinxveen

Proefles aanvragen

Probeer met een proefles of Nationale Rijschool Waddinxveen de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en ontwikkel vlot je rijvaardigheden. Onder begeleiding van deskundige instructeurs krijg je snel alle autorijtips en -trucs onder de knie. Geen zorgen meer over je rijexamen: dat wordt eenvoudig!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Waddinxveen staat voor topkwaliteit. De rijschool werkt met een ervaren team van instructeurs die goed opgeleid zijn en uitmunten in hun vak. Tijdens een proefles beoordeelt de instructeur je niveau, zodat hij of zij weet waarop de aandacht moet worden gevestigd tijdens de lessen. Zo verspil je geen tijd aan onderdelen die je al beheerst of snel leert.

Als je lessen volgt bij de beste rijschool van Waddinxveen, ben je verzekerd van succes bij je rijexamen. Onze instructeurs geven je zelfvertrouwen en zorgen dat je je op je gemak voelt achter het stuur en op de weg. 

Waarom kiezen voor ons?

Bij Nationale Rijschool Waddinxveen profiteer je niet alleen van de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

Rijschool in Waddinxveen en omgeving

Gedurende een rijles ligt de focus volledig op jou. De instructeur stemt zich af op jouw voorkeuren, zowel qua lesinhoud als praktische zaken. Je kunt rekenen op het gemak om thuis opgehaald te worden door de instructeur. Samen rijden jullie door de wijken en plekken waar je dagelijks komt, zoals het centrum, de Gouwe en de Oude Dreef. Bovendien worden de lessen ingepland op momenten die jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen zijn mogelijk in de ochtend of avond. Liever les in Alphen aan den Rijn, Zoetermeer of Bodegraven? Geen probleem. Nationale Rijschool is actief in heel Nederland.

Spoedcursus rijbewijs

Kies je voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Waddinxveen, dan behaal je je rijbewijs nog sneller. Alle rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt kiezen of je alle lessen in één week wilt volgen of ze over een maand wilt spreiden, afhankelijk van de spoed. Je hebt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel vorderingen maakt. Je rijexamen kan binnen 5 tot 8 dagen plaatsvinden. Geen wachttijd, dus je kunt direct starten.

Proefles in Waddinxveen

Onze kundige instructeurs zorgen ervoor dat de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste van Nederland behoren. Elke reeks lessen begint met een gratis proefles, waarmee de instructeur je niveau kan inschatten en een op maat gemaakt lesprogramma kan opstellen.

40 euro voor de proefles, maar als je besluit om daarna je lessen bij Nationale Rijschool te volgen, krijg je dat bedrag terug. Na de les ontvang je een informatiefolder, zodat je op je gemak kunt beslissen of je al je rijlessen bij Nationale Rijschool Waddinxveen wilt volgen. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×