Rijschool Waddinxveen

Ben je 16,5 jaar oud en op zoek naar een goede autorijschool bij jou in de buurt? Nationale Rijschool rijdt ook in Waddinxveen!

De rij-instructeur in Waddinxveen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Groenswaard, Reeuwijk-Dorp en Zevenhuizen. Nationale Rijschool is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Boskoop, Gouda en Nieuwerkerk Aan Den IJssel.

Onze rijinstructeur in Waddinxveen over Nationale Rijschool: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Waddinxveen? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij Nationale Rijschool in Waddinxveen. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Nationale Rijschool is trots op het feit dat de instructeur in Waddinxveen zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. de Kamfer uit Waddinxveen: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van Nationale Rijschool kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Zeven redenen om voor rijschool Nationale Rijschool Waddinxveen te kiezen!

 • Start nu en betaal later !
 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Je wordt thuis opgehaald in Waddinxveen!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt Nationale Rijschool jouw herkansing!
 • All-inclusive rijlessen van € 39 per rijles.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. We nemen contact met je op voor een proefles.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu