Rijschool in Valkenswaard

Proefles aanvragen

Kom erachter via een proefles of Nationale Rijschool Valkenswaard de ultieme optie is voor jouw rijlessen. Raak vertrouwd met je instructeur en verkrijg vlot de fundamentele rijvaardigheden. Ondersteund door ervaren instructeurs, beheers je in een oogwenk de subtiele aspecten van het autorijden. Maak je niet druk over het rijexamen, het wordt kinderspel!

Kwaliteit als norm, opteer voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Valkenswaard vertegenwoordigt perfectie. De rijschool heeft een samenwerkingsverband met een team van ervaren instructeurs die goed geschoold en competent zijn in hun specialisme. Gedurende een proefles analyseert de instructeur je rijvaardigheden en markeert hij/zij de aandachtspunten. Zo verspil je geen tijd aan vaardigheden die je reeds beheerst of snel eigen maakt.

Door te opteren voor de prominente rijschool van Valkenswaard, verbeter je de kans op succes voor je rijexamen. Onze instructeurs geven een boost aan je zelfvertrouwen en zorgen dat je je comfortabel voelt achter het stuur.

Waarom kiezen voor Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Valkenswaard profiteer je niet enkel van de vakkennis van onze instructeurs, maar ook van verschillende andere pluspunten. Voortreffelijke autorijlessen in Valkenswaard en omgeving

Gedurende een rijles ligt de focus volledig op jou. De instructeur past de les aan jouw wensen aan. Dit betreft zowel de inhoud van de les als de logistieke aspecten. Je profiteert van het voordeel om door de instructeur bij jou thuis opgehaald te worden. Samen rijd je door de wijken waarin je normaliter vertoeft, zoals het stadscentrum, de Luikerweg en Europalaan. Bovendien worden de lessen ingepland op momenten die jou het beste passen. Onze instructeurs zijn flexibel. Daarom is het mogelijk om autorijlessen 's morgens of 's avonds in te plannen. Heb je liever rijles in Veldhoven, Eindhoven of Helmond? Alles is realiseerbaar. Nationale Rijschool is werkzaam in heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Indien je kiest voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Valkenswaard, haal je je rijbewijs in een mum van tijd. Alle rijlessen worden achter elkaar gepland binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in 1 week te hebben of te verspreiden over een maand, afhankelijk van je leercurve. Je volgt meerdere lesuren per dag waardoor je snel vooruitgang boekt. Je rijexamen kan binnen 5 tot 8 dagen plaatsvinden. Er is geen wachtlijst, dus je kan direct aan de slag.

Proefles in Valkenswaard

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de crème de la crème in Valkenswaard.

Elke lescyclus begint met een proefles. Deze is volledig gratis. Op basis van deze les kan de instructeur jouw bekwaamheidsniveau inschatten en het rijlespakket afstemmen.

Voor de proefles betaal je 40 euro, maar als je besluit verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool, wordt dit bedrag teruggegeven. Na de les ontvang je een informatieve brochure, zodat je op je gemak kunt beslissen of je alle rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Valkenswaard. Boek nu je gratis proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×