Rijschool in Helmond

Proefles aanvragen

Ontdek met een proefles of Nationale Rijschool Helmond de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en leer vlot autorijden. Dankzij bekwame instructeurs beheers je in een oogwenk alle kneepjes van het autorijden. Stress over het rijexamen is niet meer nodig. Dit wordt een eitje!

Ga voor kwaliteit, kies Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Helmond staat garant voor topkwaliteit. De rijschool werkt met een groep deskundige instructeurs die goed opgeleid zijn en experts in hun vakgebied. De instructeur bepaalt jouw niveau aan de hand van een proefles en beslist waarop de nadruk moet liggen tijdens de lessen. Zo verspil je geen enkele tijd!

Door te kiezen voor de beste rijschool in Helmond, vergroot je je kans om te slagen voor je rijexamen. De instructeurs geven je zelfvertrouwen een oppepper en zorgen dat je je zeker voelt achter het stuur.

Waarom Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Helmond profiteer je niet alleen van de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

Autorijschool in Helmond en omstreken

Tijdens de rijles draait alles om jou. De instructeur stemt af op jouw behoeften, zowel inhoudelijk als praktisch. Je kunt rekenen op het gemak om thuis opgehaald te worden door de instructeur. Samen rijden jullie langs plekken waar je dagelijks komt, zoals het centrum, de Europaweg en Kasteel Helmond. Daarnaast worden de lessen ingepland op tijdstippen die jou goed uitkomen. Onze instructeurs zijn erg flexibel, dus autorijlessen kunnen zowel 's ochtends als 's avonds worden gepland. Liever rijles in Tilburg, Nijmegen of Breda? Geen probleem. Nationale Rijschool is actief in heel Nederland.

Versnelde cursus voor je rijbewijs

Kies je voor de versnelde rijbewijs cursus bij Nationale Rijschool Helmond, dan haal je je rijbewijs in een mum van tijd. Rijlessen volgen elkaar op binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen alle lessen in één week te volgen of ze te spreiden over een maand, afhankelijk van je persoonlijke planning. Je volgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel progressie boekt. Je rijexamen kan al binnen 5 tot 8 dagen worden afgelegd. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct van start gaan bij Nationale Rijschool.

Proefles in Helmond

De betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool behoren tot de beste in Helmond, dankzij onze ervaren instructeurs. Elke lessenserie start met een proefles, die helemaal gratis is. Op basis hiervan schat de instructeur je niveau in en stelt het lespakket samen.

Je betaalt €45 voor de proefles, maar als je daarna besluit om verder te gaan met Nationale Rijschool, krijg je dit bedrag terug. Na de les krijg je een informatieve brochure zodat je in alle rust kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Helmond. Reserveer nu je gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Helmond
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu