Rijschool in Steenbergen

Proefles aanvragen

Probeer Nationale Rijschool Steenbergen met een proefles en ontdek of dit de ideale rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en leer vlot autorijden. Met behulp van ervaren instructeurs krijg je snel de kneepjes van het autorijden onder de knie. Maak je geen enkele zorgen meer over je rijexamen!

Ga voor kwaliteit met Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Steenbergen staat gelijk aan kwaliteit. We werken samen met een groep ervaren instructeurs die goed opgeleid zijn en experts in hun vakgebied. Tijdens de proefles beoordeelt de instructeur je vaardigheidsniveau, zodat hij of zij kan bepalen waar de aandacht tijdens de lessen op gericht moet zijn. Zo verspil je geen tijd aan dingen die je al beheerst of snel leert.

Bij de beste rijschool in Steenbergen is slagen voor je rijexamen gegarandeerd. De instructeurs geven je zelfvertrouwen een oppepper en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt achter het stuur.

Waarom kiezen voor ons?

Bij Nationale Rijschool Steenbergen profiteer je niet alleen van de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook van talloze andere voordelen.

Autorijschool in Steenbergen en omstreken

Tijdens de rijles ligt de focus volledig op jou. De instructeur stemt de les af op jouw behoeften, zowel inhoudelijk als praktisch. Je kunt thuis worden opgehaald door de instructeur en samen rijd je door de gebieden waar je dagelijks komt, zoals het centrum, de Rondweg en Fort Henricus. Daarnaast worden de lessen gepland op tijdstippen die jou uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen zijn ook 's ochtends of 's avonds mogelijk. Liever rijles in Roosendaal, Rucphen of Etten-Leur? Geen probleem. Nationale Rijschool is actief in heel Nederland.

Versnelde rijbewijs cursus

Kies voor een versnelde rijbewijs cursus bij Nationale Rijschool Steenbergen en behaal je rijbewijs nog sneller. Alle rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of ze te spreiden over een maand, afhankelijk van hoeveel haast je hebt. Je volgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel progressie boekt. Je rijexamen kan binnen 5 tot 8 dagen worden afgelegd. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct beginnen.

Proefles in Steenbergen

Dankzij onze ervaren instructeurs biedt Nationale Rijschool betaalbare rijlessen van topkwaliteit in Steenbergen. Elke cursus begint met een proefles die volledig gratis is. Op basis van deze les kan de instructeur je niveau inschatten en het lesprogramma opstellen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je daarna besluit om lessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijg je dat bedrag terug. Na de les krijg je een informatiebrochure, zodat je op je gemak kunt beslissen of je al je rijlessen bij Nationale Rijschool Steenbergen wilt volgen. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu