Rijschool in Rucphen

Proefles aanvragen

Stop met zoeken, je hebt de beste rijschool uit de buurt zojuist gevonden! Dankzij Nationale Rijschool Rucphen slaag jij voor je rijbewijs. In onze goede rijschool bieden we kwaliteitsvolle en goedkope rijlessen aan. Ontdek alles over Nationale Rijschool Rucphen!

Succesvol rijlessen? Kies voor Nationale Rijschool

Kies een van de lespakketten en ga voor kwaliteit. Onze rijlessen zijn gevormd aan de hand van een unieke lesmethode. Deze methode zorgt voor rijlessen op maat gegeven door opgeleide rijinstructeurs. 

Alle voordelen voor je op een rij gezet

Nationale Rijschool Rucphen heeft je nog meer te bieden. We zetten alle extra’s op een rij:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Rijles in Rucphen: zeg maar waar, wanneer en hoe laat

Je leest het goed. Jij beslist waar, wanneer en hoe laat je rijles plaatsvindt. De rijinstructeur haalt je thuis op, op een moment dat voor jou past. Ben je een vroege vogel, eerder een nachtuil of volg je de lessen het liefst tijdens je lunchpauze? Het kan allemaal bij onze rijschool. 

Wist je dat je ook kan rijlessen bij Nationale Rijschool in Roosendaal, Oosterhout en Breda? Ga je toch liever aan de slag in Rucphen? Dan leer je rijden in wijken zoals Sprundel, Schijf en Zegge. Je rijdt rond daar waar je het kent.

Haal met spoed je rijbewijs

Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs haal jij binnen enkele weken al je rijbewijs B. Nationale Rijschool Rucphen kent geen wachttijd dus je kan meteen beginnen aan je lessen. Bij een spoedcursus rijbewijs volgen de lessen elkaar net wat sneller op dan bij de andere lespakketten. Je leert hetzelfde, gewoon sneller.  

Gratis proefles in Rucphen

Dankzij Nationale Rijschool kan jij een gratis proefles volgen en ontdekken hoe een rijles eruit ziet. Je betaalt 40 euro voor de proefles. Dat geld krijg je terug als je nadien ook al je rijlessen volgt bij onze goedkope rijschool!  

Nationale Rijschool Rucphen biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.