Rijschool in Roelofarendsveen

Proefles aanvragen

Wil je rijlessen volgen maar je weet niet hoe of  waar te beginnen? Bij Nationale Rijschool Roelofarendsveen ben je aan het juiste adres. Bij onze goede rijschool volg je lessen op je eigen tempo, in je eigen buurt en op een moment dat voor jou goed uitkomt.

Je kan ook autorijlessen volgen bij de beste rijschool in Lisse, Leiden of Alphen aan de Rijn.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Iedereen kan rijlessen volgen bij Nationale Rijschool Roelofarendsveen. Jong en oud, iedereen kan bij ons aan de slag. Kies een van onze 3  rijlespakketten en ga meteen van start. Je leert op je eigen tempo. Kan je al wat? Geen zorgen, de rijinstructeurs kijken wat je al kan en bouwen daarop verder. Bij onze goede rijschool verdoe je geen tijd of geld.
Dat klopt. Je krijgt al deze voordelen wanneer je lest bij onze goedkope verkeersschool.

Autorijschool in Roelofarendsveen en omgeving

Rij door Oude Wetering, Burgemeesterswijk of het Tuinbouwgebied tijdens je rijlessen. Leren rijden in je eigen buurt is eens zo leuk. Bovendien leer je sneller alle kneepjes van het autorijden wanneer je relaxed achter het stuur zit. Plan je lessen in op een moment dat uitkomt voor jou. Onze rijinstructeurs zijn flexibel. Lessen kan om 8 uur in de ochtend maar ook laat in de avond. Spreek een moment af met je rijinstructeur dat goed uitkomt voor je.

Met spoed je rijbewijs halen

Goed nieuws! Je kan nu nog sneller je rijbewijs halen. Kies voor de spoedcursus rijbewijs en je slaagt binnen enkele weken al voor je rijexamen. Meer nog, onze goede rijschool kent geen wachttijd. Je kan dus meteen aan de slag.   

Proefles in Roelofarendsveen

Je rijlessen beginnen doe je altijd met een gratis proefles bij de goedkoopste rijschool. In een proefles krijg je een voorsmaakje van hoe een autorijles er aan toe gaat. Deze les ziet er net zo uit als een gewone les. De rijinstructeur haalt je op bij je thuis. Initieel betaal je 40 euro voor de proefles. Dat bedrag wordt afgetrokken van je rijlessen pakket wanneer je dat aankoopt bij Nationale Rijschool Roelofarendsveen.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend rijlessen voor het rijbewijs B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.