Rijschool Oud Gastel

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij Nationale Rijschool is er plek voor ieder type leerling. Stap in de lesauto bij Nationale Rijschool Oud-gastel!

Wie gaat lessen bij Nationale Rijschool in Oud-gastel, krijgt een eigen instructeur. Onze rij-instructeur komt overal: Oud-gastel, Gastelsveer, Stampersgat en Kuivezand. Wil je rijlessen volgen in Oudenbosch, Roosendaal of Rucphen, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Oud-gastel over Nationale Rijschool: “Alle rijinstructeurs bij Nationale Rijschool zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Oud-gastel? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Tibben uit Oud-gastel: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij Nationale Rijschool! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Start nu en betaal later bij Nationale Rijschool

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Onze rijinstructeur uit Oud-gastel haalt je bij iedere les op.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Betaal niet teveel: slechts €37,50 per rijles.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat je gegevens achter via het formulier. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu