Rijschool in Oud Gastel

Proefles aanvragen

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij Nationale Rijschool is er plek voor ieder type leerling. Stap in de lesauto bij Nationale Rijschool Oud-gastel!

Wie gaat lessen bij Nationale Rijschool in Oud-gastel, krijgt een eigen instructeur. Onze rij-instructeur komt overal: Oud-gastel, Gastelsveer, Stampersgat en Kuivezand. Wil je rijlessen volgen in Oudenbosch, Roosendaal of Rucphen, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Oud-gastel over Nationale Rijschool: “Alle rijinstructeurs bij Nationale Rijschool zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Oud-gastel? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Tibben uit Oud-gastel: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij Nationale Rijschool! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

Start nu en betaal later bij Nationale Rijschool

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Onze rijinstructeur uit Oud-gastel haalt je bij iedere les op.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Betaal niet teveel: slechts €42 per rijles.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat je gegevens achter via het formulier. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×