Rijschool in Oud Gastel

Proefles aanvragen

Ontdek tijdens een proefles of Nationale Rijschool Oud Gastel de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en leer vlot en veilig autorijden. Met behulp van ervaren instructeurs beheers je binnen de kortste keren alle kneepjes van het autorijden. Geen zorgen meer over je rijexamen - dat wordt een fluitje van een cent!

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Nationale Rijschool Oud Gastel staat garant voor uitstekende kwaliteit. De rijschool werkt met een team van bekwame instructeurs die goed opgeleid zijn en experts in hun vakgebied. Tijdens een proefles beoordeelt de instructeur je niveau en bepaalt hij of zij waar de aandacht tijdens de lessen op gericht moet zijn. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan dingen die je al kunt of die je snel oppakt.

Bij de beste rijschool van Oud Gastel slaag je gegarandeerd voor je rijexamen. De instructeurs geven je zelfvertrouwen een oppepper en zorgen dat je je zeker voelt achter het stuur.

Waarom bij ons?

Bij Nationale Rijschool Oud Gastel profiteer je niet alleen van de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook van diverse andere voordelen.

De beste autorijschool in Oud Gastel en omgeving

Tijdens een rijles ligt alle focus op jou. De instructeur stemt de les af op jouw wensen, zowel inhoudelijk als praktisch. Je hebt de mogelijkheid om thuis te worden opgehaald door de instructeur. Samen rijd je door de wijken waar je dagelijks komt, zoals het centrum, de polder en de Kruislandseweg. Bovendien worden de lessen ingepland op tijdstippen die jou goed uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen kunnen ook 's ochtends of 's avonds worden gepland. Liever rijles in Roosendaal, Rucphen of Etten-Leur? Geen probleem. Nationale Rijschool is actief in heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Kies je voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Oud Gastel, dan haal je je rijbewijs nóg sneller. Alle rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of ze over een maand te verspreiden, afhankelijk van hoeveel haast je hebt. Je volgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Je kunt je rijexamen binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct beginnen.

Proefles in Oud Gastel

De betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool behoren dankzij onze ervaren instructeurs tot de beste van Oud Gastel. Iedere lessenreeks start met een proefles, die volledig gratis is. Op basis van deze les schat de instructeur je niveau in en stelt het lesprogramma samen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je daarna besluit om bij Nationale Rijschool verder te gaan met je lessen, krijg je dat bedrag terug. Na de les ontvang je een informatiefolder, zodat je rustig kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Oud Gastel. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu