Rijschool Maastricht

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Kies voor Nationale Rijschool in Maastricht, met meer dan 100 instructeurs de beste rijschool van Nederland.

Zie je onze bekende Nationale Rijschool-lesauto rijden in Maastricht? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Maastricht ook in Berg, Borgharen en Sint Antoniusbank. In Elsloo, Gulpen en Heerlen rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Maastricht over Nationale Rijschool: "Als één van de weinige rijscholen biedt Nationale Rijschool gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

Oud-leerlingen verspreiden in Maastricht en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Sluijter uit Maastricht: “Mijn instructeur heeft mij geweldig geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Vlak voordat ik examen moest doen, hebben we nog een rondje gereden. Tijdens het afrijden, reden we een groot deel van de route die ik kort daarvoor nog had gedaan. Echt super, want daar kende ik nog precies de verkeerssituatie.”

Kies voor de kwaliteit van Nationale Rijschool.

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt Nationale Rijschool jouw herkansing!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Prima slagingspercentage in Maastricht dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Maastricht en omgeving? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu