Rijschool Heerlen

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: Nationale Rijschool Heerlen!?

De lessen in Heerlen worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Heerlen ook in Schaesberg, Benzenrade en Voerendaal. Andere rij-instructeurs van Nationale Rijschool rijden in Gulpen, Sittard en Elsloo.

Onze rijinstructeur in Heerlen over Nationale Rijschool: "Het is zo tof om bij de beste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij Nationale Rijschool werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Heerlen."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over Nationale Rijschool in Heerlen, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! van Aaken uit Heerlen: "Helaas was ik gezakt voor mijn eerste praktijkervaring. Ik wist niet wat ik hoorde toen mijn instructeur vertelde dat Nationale Rijschool de volgende examens zou bekostigen!"

Ook dit is rijschool Nationale Rijschool Heerlen:

 • Start nu en betaal later !
 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Soms zit het afrijden tegen... Nationale Rijschool weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.

Wil jij lessen in Heerlen en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

 

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu