Rijschool in Lopik

Proefles aanvragen

Wist je dat Nationale Rijschool over heel Nederland te vinden is, ook in Lopik? Bij de beste rijschool van het land wordt je behandeld als een koning of koningin en leer je rijden van professionals. Onze ervaren rij instructeurs leren je alle kneepjes van het autorijden. In geen tijd rijd jij alleen op de baan naar je werk of favoriete hobby!

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Kies een van onze 3 lessenpakketten. Elk lespakket kent dezelfde basis maar ziet er toch net iets anders uit. Of je nu extra veel lessen wilt of net extra snel je rijbewijs wilt halen, er is voor elk wat wils.

Elk lespakket bestaat uit een reeks gepersonaliseerde lessen die samengesteld zijn op basis van jouw vaardigheden en wat je al kan. Onze rijinstructeurs houden rekening met wat jij moeilijk vindt of graag nog eens extra oefent. Bovendien zorgt onze goede autorijschool ervoor dat jij gegarandeerd slaagt voor je rijexamen.  

Waarom bij ons?

Er zijn heel wat goede redenen om bij Nationale Rijschool Lopik te lessen. Zo zijn er onze ervaren rijinstructeurs en gepersonaliseerde rijlessen. Er zijn echter nog heel wat andere voordelen, zoals:

nationale rijschool voordelen

Wat ’n voordelen! Jij en jouw budget zitten goed bij onze goedkope verkeersschool.

Autorijschool in Lopik en omgeving

Nationale Rijschool Lopik heb je al gevonden. Woon je niet in de buurt van Lopik? Je kan ook bij ons aan de slag in Utrecht, Nieuwegein of Gouda. 

Leren rijden doe jij dankzij de goedkope verkeersschool bij jou om de hoek in Lopik-Dorp, Uitweg of Graaf. Je doet dat voor school, na je werk of laat in de avond na je voetbaltraining. Kortom, je gaat aan de slag bij Nationale Rijschool op een moment dat voor jou past. Onze rijinstructeurs halen je op om 8 uur in de ochtend of 9 uur ’s avonds. Jij beslist!

Versneld je rijbewijs halen

Heb je je rijbewijs snel nodig of wil je er ineens vanaf zijn? Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs kan dat. In deze cursus volgen lessen elkaar snel op en plan je meteen je rijexamen in. Nationale Rijschool Lopik kent geen wachttijd dus je kan meteen aan de spoedcursus rijbewijs beginnen.  

Gratis proefles in Lopik

Juist, een gratis proefles! Wel, initieel betaal je 40 euro voor de proefles. Indien je na deze les een rijlespakket aankoopt bij Nationale Rijschool krijg je die 40 euro terug! Een proefles ziet er net zo uit als een normale rijles. De rijinstructeur haalt je bij je thuis op en leert je de eerste stappen van het autorijden. Hij of zij ontdekt wat je al kan en wat nog niet. De rijinstructeur stelt vervolgens je rijlespakket op maat samen. Zo verspil je geen tijd of geld! Nationale Rijschool Lopik denkt aan jou en je budget.

Bij Nationale Rijschool kan je uitsluitend rijlessen voor het autorijbewijs B.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.