Rijschool Lopik

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij Nationale Rijschool Lopik!

De rijlessen in Lopik worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Lopik ook in Jaarsveld, Ameide en Sluis. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als IJsselstein, Schoonhoven en Nieuwegein.

Onze rijinstructeur in Lopik over Nationale Rijschool: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij Nationale Rijschool in Lopik. Veluwenkamp uit Lopik: "Mijn instructeur ging met mij mee naar het gemeentehuis om mijn rijbewijs aan te vragen! Hij was net zo blij als ik, geweldig!"

Ken jij de voordelen van Nationale Rijschool al?

 • Start nu en betaal later!
 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je €39 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Lopik en omgeving? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×