Rijschool in Enkhuizen

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij Nationale Rijschool in Enkhuizen. Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij onze rijschool in Enkhuizen!

De kans is groot dat je een onze-lesauto tegenkomt in Enkhuizen, want wij hebben daar een eigen instructeur. Woon je in Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Nog verder van huis? Nationale Rijschool heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als BovenkarspelZwaag en Medemblik.

Onze rijinstructeur in Enkhuizen over Nationale Rijschool: "Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren."

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. van Weele uit Enkhuizen: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij Nationale Rijschool heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Veilig op weg in Enkhuizen dankzij Nationale Rijschool

 • Start nu en betaal later !
 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Woon je in Enkhuizen? Dan word je thuis opgehaald.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, wij betalen jouw herexamen!
 • Lessen voor €37,50 per rijles. Slim bezig!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij Nationale Rijschool werken.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu