Rijschool Medemblik

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Start dan vliegensvlug bij Nationale Rijschool Medemblik!!

Zie je onze bekende Nationale Rijschool-lesauto rijden in Medemblik? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Niet alleen inwoners uit Medemblik, maar ook mensen uit Wervershoof, Opperdoes of Het Westeinde haalt hij graag op in zijn lesauto. Nationale Rijschool rijdt door heel het land, ook in Zwaag, Bovenkarspel of Hoorn.

Onze rijinstructeur in Medemblik over Nationale Rijschool: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

Oud-leerlingen in Medemblik hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van Nationale Rijschool. Fangmann uit Medemblik: "Ik ben in 2018 bij Nationale Rijschool gaan lessen, terwijl ik pas dit jaar hoefde te betalen. Op het moment dat ik rijles deed, was ik werkloos, maar ik kon wel ergens anders beginnen, maar daar had ik een rijbewijs voor nodig. Nu heb ik een baan als postbode en kan ik daarnaast mijn rijles afbetalen. Dank je wel, Nationale Rijschool!

Nationale Rijschool, omdat jij het beste verdient!

 • Start nu en betaal later!
 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van €42 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij Nationale Rijschool is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Wil jij lessen in Medemblik en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ZOMERKORTING: -€100 op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×