Rijschool in Nijkerk

Proefles aanvragen

Via Nationale Rijschool leer jij in een mum van tijd alle tips en tricks van het autorijden. Je hoeft niet langer zenuwachtig te zijn voor het rijexamen. Dat haal je gegarandeerd dankzij de goede autorijschool in Nijkerk! Autorijlessen volgen kan stressvrij en budgetvriendelijk bij Nationale Rijschool.

Succesvolle rijschool in Nijkerk

Nationale Rijschool Nijkerk staat bekend budgetvriendelijke en kwaliteitsvolle lesmethodes met succesvolle rijexamens als resultaat. Ervaren rijinstructeurs en –instructrices leren jou alles over het autorijden op jouw tempo. Zo wordt autorijden een makkie en leuk!

Je kiest zelf je lespakket. Je volgt een proefles, kiest uit onze rijbewijs pakketten en je legt vervolgens je rijexamen af. Bovendien, krijg je een gratis herkansing als je niet van de eerste keer slaagt.

Waarom nou bij ons?

Bij Nationale Rijschool Nijkerk kan je profiteren van heel wat voordelen. Eerst en vooral zijn de lessen van goede kwaliteit en leuk. Daarnaast kan je genieten van nog heel wat andere interessante opties:

gratis proefles x

Bij Nationale Rijschool Nijkerk behaal ook jij je rijbewijs zonder stress en zorgen.

Autorijschool in Nijkerk en omgeving

Dankzij Nationale Rijschool Nijkerk leer je rijden in de wijk waar jij woont. Je oefent in Nijkerk-Zuid, Holkerveen en Hoevelaken. Bovendien doe je dat op een moment dat voor jou past. Dat kan vroeg in de ochtend zijn of om 9 uur ’s avonds. Jij beslist!  

Je kan ook rijlessen volgen bij Nationale Rijschool als je in andere steden woont zoals Amersfoort, Zeist en Utrecht.

bekijk hier onze lespakketten

Versneld je rijbewijs halen

Wil je je rijbewijs snel halen? Dat kan aan de hand van een spoedcursus rijbewijs in Nijkerk. Met een spoedcursus rijbewijs volg je langere lessen die elkaar sneller opvolgen. Je boekt je rijexamen meteen zodat je een duidelijk doel helpt. Er is geen wachttijd bij Nationale Rijschool, je kan dus extra snel je rijbewijs in handen houden.

Volg een gratis proefles

Bij alle lespakketten van Nationale Rijschool Nijkerk, krijg je een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor de proefles. Dat bedrag krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool Nijkerk volgt. Druk zo de kosten van het behalen van je rijbewijs via onze goedkope rijschool en deze interessante aanbieding.

gratis proefrijles 

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Nijkerk
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu