Rijschool in Nijkerk

Al geruime tijd is Nationale Rijschool één van de snelstgroeiende rijscholen in Nederland. Dankzij onze hoge kwaliteit rijlessen hebben wij een hoog slagingspercentage. We rijden momenteel in West- en Midden-Nederland, waaronder ook in Nijkerk.

Wil je rijlessen volgen in Nijkerk, dan ben je aan het juiste adres bij rijschool Nationale Rijschool. Wij leren je alle aspecten van het autorijden op jouw tempo aan, zodat je gerust en zelfverzekerd je rijexamen in één keer kunt halen. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan betaalt Nationale Rijschool jouw herexamen.

Gratis proefles in Nijkerk

Kies je voor rijlessen bij Nationale Rijschool, dan krijg je van ons je eerste rijles gratis. Wij kijken dan hoe jij rijdt en kunnen dankzij onze ervaring inschatten hoeveel lessen je nodig hebt. Uiteindelijk bepaal je zelf hoeveel lessen je nodig hebt. Krijg je van ons het advies om 35 lessen te volgen, maar denk jij dat je het wel afkunt met 30 lessen of dat je juist 40 lessen nodig hebt, dan kan dat allemaal.

Rijschool Nationale Rijschool laat jou slagen

Wij zijn zeker van ons eigen kunnen, en daarom bieden wij jou een gratis herexamen aan als je niet slaagt. Daarnaast krijg je bij ons vele andere extra's, zoals een gratis tussentijdse toets en gratis theoriecursus. Vraag vandaag nog je gratis proefrijles aan in het formulier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×