Rijschool in Bleiswijk

In Bleiswijk is Nationale Rijschool de nummer 1 rijschool. Wil jij gaan lessen? Bij Nationale Rijschool profiteer je van een gratis proefles, gratis herexamens en lage tarieven. Dat levert je alleen maar voordelen op!

Waarom Nationale Rijschool?

- Start nu en betaal later !
- Je wordt thuis opgehaald in Bleiswijk
- Gratis proefles
- Slaag je niet in één keer? Dan betalen wij jouw herexamen!
- Slechts €42,- per les

Wij hebben meerdere rijinstructeurs in dienst, die vooral actief zijn in de omgeving Rotterdam. Wanneer je besluit om bij ons te lessen, dan krijg je een vaste rijinstructeur toegewezen. Hij of zij haalt je thuis op en zal tijdens de eerste les kijken hoeveel lessen er in totaal nodig zijn. Op basis daarvan wordt jou het lespakket aangeraden dat het beste bij jou past. Dankzij een vaste instructeur bouw je extra zelfvertrouwen op achter het stuur.

Geïnteresseerd?

Vul rechts het formulier in voor een proefles en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: Voorjaarskorting €100
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hoeveel kost mijn lespakket?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu