Rijschool in Bleiswijk

Proefles aanvragen

Bij Nationale Rijschool Bleiswijk zit je goed. Bij onze goedkope rijschool volg je autorijlessen voor het rijbewijs B op maat die budgetvriendelijk zijn. Je gaat aan de slag op een moment dat voor jou uitkomt en leert rijden in je eigen buurt. Zo slaag jij gegarandeerd voor je rijbewijs!

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

De beste rijschool biedt verschillende rijlespakketten aan. Jij kiest een pakket dat bij jou budget en noden past. Elk rijlessen pakket bestaat uit kwaliteitsvolle lessen op maat. Dankzij onze unieke lesmethode slagen onze gekwalificeerde rijinstructeurs erin jou te leren rijden in een mum van tijd.

Waarom je voor ons moet kiezen

Bij onze goede rijschool krijg je heel wat voordelen. Zo wordt lessen bij ons nog aangenamer. We lijsten ze op:

 • Gratis proefles
 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

 Krijg al deze mooie voordelen bij Nationale Rijschool Bleiswijk.

Autorijschool in Bleiswijk en omgeving

Onze rijinstructeurs halen je bij je thuis op, dat kan in alle wijken van Bleiswijk. Samen rijden jullie in Schildersbuurt, Hoekeindse Zoom en Molenbuurt. Woon je niet in Bleiswijk? Niet getreurd! Nationale Rijschool zit over heel Nederland, je kan bij ons lessen in Zoetermeer, Nieuwerkerk aan den Ijssel of Rotterdam. 

Wist je dat je kan lessen bij Nationale Rijschool Bleiswijk op elk moment van de dag? Samen met de rijinstructeur spreek je een moment af dat voor jou past. Dat kan om 8 uur in de ochtend maar ook na je voetbaltraining in de avond. Wij komen naar jou toe wanneer jij dat wil.

Supersnel je rijbewijs halen

Dankzij Nationale Rijschool Bleiswijk kan je ook supersnel je rijbewijs B halen met een spoedcursus. In deze spoedcursus leer je hetzelfde als in elke andere cursus, gewoon heel wat sneller. Lessen volgen elkaar sneller op en ook je rijexamen wordt meteen ingepland. Bovendien kent onze goede verkeersschool geen wachttijd, je kan dus meteen starten.  

Gratis proefles in Bleiswijk

Begin je rijlessen met een gratis proefles . Dat lees je goed, een gratis proefles. Welk lespakket je ook kiest bij onze goedkope rijschool, een deze proefles krijg je er gratis bij. Je betaalt eerst 45 euro voor deze les. Wanneer je een volledig rijlespakket aankoopt, krijg je dat bedrag terug. Lessen bij Nationale Rijschool Bleiswijk is leuk en budgetvriendelijk.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.