Rijschool in Badhoevedorp

Proefles aanvragen

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Kies dan voor de beste rijschool van Badhoevedorp: Nationale Rijschool Badhoevedorp!

De rij-instructeur in Badhoevedorp stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij rijdt overigens niet alleen in Badhoevedorp, maar ook in Lijnden, Zwanenburg en Vijfhuizen. AmsterdamAmstelveen en Hoofddorp zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar Nationale Rijschool instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Badhoevedorp over Nationale Rijschool: "In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden."

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Feenstra uit Badhoevedorp: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Waarom Nationale Rijschool Badhoevedorp?

Start nu en betaal later !

 • Proefles is geheel vrijblijvend!
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? Geen punt!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je €37,50 voor een rijles. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat wat van je horen!
Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.