Rijschool in IJmuiden

Proefles aanvragen

Ben je op zoek naar een goede autorijschool in IJmuiden? Dan ben je bij Nationale Rijschool aan het juiste adres. Bij onze verkeersschool leer je in geen tijd rijden op een budgetvriendelijke manier. Bovendien, krijg je heel wat voordelen en les je op je eigen tempo!

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Iedereen kan bij onze goede rijschool lessen. Je hoeft geen rijervaring te hebben. Heb je dat toch? Dan bekijkt de rijinstructeur wat je al kan en start hij of zij vanaf daar. Dankzij onze unieke lesmethode krijg jij rijlessen op maat en verdoe je geen tijd nog budget. Kies een van onze rijlespakketten en behaal gegarandeerd je rijbewijs B.

Waarom bij ons?

Naast onze unieke rijlesmethode zijn er nog heel wat goede redenen om te lessen bij Nationale Rijschool IJmuiden. We zetten ze voor je op een rij:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Rijles in IJmuiden en omgeving

Er zijn nog meer redenen waarom lessen bij onze goede rijschool in IJmuiden een goed idee is. Dat is het zeker wanneer je een drukke planning hebt. Bij Nationale Rijschool kan je lessen op een moment dat voor jou past. Dat betekent dat de rijinstructeur zich aanpast aan jou. Kan je enkel vroeg in de ochtend? Geen probleem. Les je liever na het avondeten om 9 uur in de avond? Ook dat is mogelijk!

Meer nog, bij de beste rijschool leer je rijden bij jou in de buurt. Je gaat aan de slag in de Havenbuurt, Velsen en IJmuiden-Zuid. Je kan ook aan de slag bij Nationale Rijschool op andere plekken in Nederland zoals: Bloemendaal, Oosterwijk of Haarlem.

Versneld je rijbewijs halen

Je begint over enkele weken al met die nieuwe baan en je hebt snel je rijbewijs nodig? Of je wil nu eindelijk die nieuwe hobby uitproberen maar je kan er enkel met je auto geraken? Volg een spoedcursus rijbewijs B en haal extra snel je rijbewijs.

In een spoedcursus rijbewijs in IJmuiden leer je hetzelfde als in elk ander lessenpakket. Je doet het gewoon wat sneller. Je rijlessen worden vlak na elkaar gepland en ook je rijexamen wordt meteen geboekt. Ga meteen van start, Nationale Rijschool kent geen wachttijd.

Gratis proefles in IJmuiden

Beginnen met je rijlessen bij Nationale Rijschool IJmuiden doe je met een gratis proefles. Samen met de rijinstructeur ontdek je hoe een rijles te werk gaat en leer je de eerste vaardigheden van het autorijden. De proefles kost 40 euro. Dat bedrag krijg je terug als je je rijlessen volgt bij de goedkoopste rijschool. Zo is je proefles alsnog gratis!

Nationale Rijschool IJmuiden biedt uitsluiten rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu