nederland rijles

Rijschool Bergschenhoek

Op zoek naar een goede rijschool in Bergschenhoek? Nationale Rijschool rijdt in heel Rotterdam, dus ook in Bergschenhoek. Gratis proefles en scherpe tarieven!

Nationale Rijschool biedt een gratis proefles aan ter waarde van € 40. Tijdens de proefles legt één van onze rijinstructeurs de basisprincipes uit van het autorijden. Na de proefles kijkt hij samen met jou naar het beste pakket. Wanneer je nog nooit in een auto hebt gereden, moet je rekening houden met circa 35 tot 45 lessen.

Kom je bij een andere rijschool vandaan of heb je in het buitenland al je rijbewijs gehaald? Dan zijn er minder lessen nodig.

Nationale Rijschool: Gegarandeerd kwaliteit lessen in Bergschenhoek

Nationale Rijschool gaat voor kwaliteit. Daarom betaal jij niet voor herexamen. Wij nemen die kosten voor onze rekening. Het hoge slagingspercentage bewijst dat veel van onze kandidaten in één keer slagen. Uit ervaring weten we dat er minder druk is wanneer kandidaten weten dat zij niet hoeven te betalen voor herexamens, waardoor meer jongeren slagen.

Een rijles kost bij ons maar €37,50,- per les. Dat is goedkoper dan bij veel andere rijscholen, zeker in combinatie met gratis herexamen en een gratis proefles!

Proefles aanvragen in Berschenhoek
Start nu en betaal later !

Wil jij een proefles? Vul het formulier 'Ja, ik wil een proefrijles' in en je wordt thuis opgehaald in Bergschenhoek! Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×