Rijschool in Bergschenhoek

Proefles aanvragen

Op zoek naar een goede rijschool in Bergschenhoek? Nationale Rijschool rijdt in heel Rotterdam, dus ook in Bergschenhoek. Gratis proefles en scherpe tarieven!

Nationale Rijschool biedt een gratis proefles aan ter waarde van €45. Tijdens de proefles legt één van onze rijinstructeurs de basisprincipes uit van het autorijden. Na de proefles kijkt hij samen met jou naar het beste pakket. Wanneer je nog nooit in een auto hebt gereden, moet je rekening houden met circa 35 tot 45 lessen.

Kom je bij een andere rijschool vandaan of heb je in het buitenland al je rijbewijs gehaald? Dan zijn er minder lessen nodig.

Nationale Rijschool: Gegarandeerd kwaliteit lessen in Bergschenhoek

Nationale Rijschool gaat voor kwaliteit. Daarom betaal jij niet voor herexamen. Wij nemen die kosten voor onze rekening. Het hoge slagingspercentage bewijst dat veel van onze kandidaten in één keer slagen. Uit ervaring weten we dat er minder druk is wanneer kandidaten weten dat zij niet hoeven te betalen voor herexamens, waardoor meer jongeren slagen.

Een rijles kost bij ons maar €53 per les. Dat is goedkoper dan bij veel andere rijscholen, zeker in combinatie met gratis herexamen en een gratis proefles!

Proefles aanvragen in Berschenhoek
Start nu en betaal later !

Wil jij een proefles? Vul het formulier 'Ja, ik wil een proefles' in en je wordt thuis opgehaald in Bergschenhoek! Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×