Rijschool in Rijschool in Papendrecht

Proefles aanvragen

Ontdek met een proefles of Nationale Rijschool Papendrecht de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en leer vlot autorijden. Met behulp van vak experts beheers je binnen de kortste keren alles van het autorijden. Maak je geen zorgen over het rijexamen, dat wordt een fluitje van een cent!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Papendrecht staat gelijk aan kwaliteit. De rijschool werkt samen met een team van professionele instructeurs die goed opgeleid zijn en experts zijn in hun vakgebied. Tijdens de proefles beoordeelt de instructeur je niveau en bepaalt hij of zij waar de nadruk op gelegd moet worden tijdens de lessen. Zo verspil je geen tijd aan vaardigheden die je al beheerst of snel onder de knie krijgt.

Door te kiezen voor de top rijschool van Papendrecht, ben je verzekerd van succes tijdens je rijexamen. De instructeurs versterken je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt achter het stuur.

Waarom je voor ons moet kiezen?

Bij Nationale Rijschool Papendrecht geniet je niet alleen van de expertise van onze rijinstructeurs maar ook van tal van andere voordelen.

Autorijschool in Papendrecht en omgeving

Gedurende de rijles ligt de focus altijd volledig op jou. De instructeur stemt de les af op jouw behoeften, zowel qua inhoud als praktische zaken. Je hebt het voordeel dat de instructeur je thuis ophaalt. Samen rij je door de buurten waar je dagelijks komt, zoals het stadscentrum, dijken en Merwekade. Bovendien worden de lessen ingepland op momenten die jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn er voor jou, dus autorijlessen kunnen ook 's ochtends of 's avonds plaatsvinden. Liever rijles in Alblasserdam, Sliedrecht of Dordrecht? Geen probleem. Nationale Rijschool is actief door heel Nederland!

Met spoed je rijbewijs halen

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool in Papendrecht, haal je je rijbewijs nog sneller. De rijlessen volgen elkaar op binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of ze te spreiden over een maand, afhankelijk van de urgentie en wat jou uitkomt. Je volgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel progressie boekt. Je kunt je rijexamen binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct van start.

Proefles in Papendrecht

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste van Papendrecht en Nederland. Elke lescyclus begint met een proefles, die volledig kosteloos is. Op basis van deze les kan de instructeur je niveau inschatten en het lesprogramma samenstellen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je daarna besluit om lessen te nemen bij Nationale Rijschool, krijg je dat bedrag terug. Na de les ontvang je een informatiefolder, zodat je op je gemak kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Papendrecht. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×