Rijschool in Loon op zand

Proefles aanvragen

Eindelijk! Je hebt de bent terecht gekomen bij de beste rijschool van Nederland. Nationale Rijschool Loon op Zand, is de autorijschool waar je naar op zoek bent. Onze goede school biedt rijlessen op maat die ervoor zorgen dat jij gegarandeerd je rijbewijs haalt! Ontdek al onze voordelen.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Bij Nationale Rijschool Loon op Zand heb je een 100% slagingsgarantie. Dat is te danken aan onze unieke lesmethode. Deze lesmethode zit verwerkt in al onze rijlespakketten. Onze gekwalificeerde rijinstructeurs bieden lessen op maat aan die je volgt op jouw tempo. Ze zorgen ervoor dat jij in een mum van tijd alle vaardigheden en kennis onder de knie hebt. 

Waarom je voor ons moet kiezen

Een goede rijschool vinden is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig vind je Nationale Rijschool over heel Nederland. Bovendien zijn er nog heel wat meer redenen om voor ons te kiezen:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Nationale Rijschool Loon op Zand denkt aan jou en je budget!

Autorijschool in Loon op Zand en omgeving

Leer rijden voor of na de schooluren of tijdens de lunchpauze van je werk. Jij beslist zelf wanneer je lest bij Nationale Rijschool Loon op Zand. Ga je het liefst vroeg in de ochtend aan de slag? Of toch liever wat later op de dag? Dat is jouw keuze onze rijinstructeurs komen naar je toe op een moment dat voor jou past.

Dankzij onze goede rijschool leer jij rijden in een buurt die je kent. Je rijdt tijdens je autorijlessen in wijken zoals Loonse Vaart, Kaatsheuvel of De Kets. Wat fijn! Woon je niet in Loon op Zand? Je kan ook lessen bij Nationale Rijschool in Oosterhout, Tilburg of Kaatsheuvel.

Super snel je rijbewijs halen

Dat lees je goed. Je kan ook extra snel je rijbewijs halen. Dat doe je niet door extra snel te rijden maar wel door onze spoedcursus te volgen. Aan de hand van deze super snelle cursus, volgen je rijlessen elkaar sneller op en leg je ook meteen je rij examen vast. Jij behaalt binnen enkele weken je rijbewijs B met de spoedcursus in Loon op Zand.

Gratis proefles in Loon op zand

Beginnen met je rijlessen doe je altijd met een gratis proefles. Je ontdekt hoe een rijles verloopt. Dankzij de goedkoopste rijschool in Loon op Zand volg jij rijlessen die goed zijn maar ook bij je budget passen. Je betaalt aanvankelijk 40 euro voor de proefles. Dat bedrag krijg je terug wanneer je ook je andere rijlessen boekt bij Nationale Rijschool Loon op Zand.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.