Rijschool in Kaatsheuvel

Proefles aanvragen

Nationale Rijschool heeft autorijscholen over het hele land, ook in Kaatsheuvel. Volg je rijlessen B bij de beste rijschool en geniet van heel wat voordelen. Jij houdt je rijbewijs binnenkort al in je handen dankzij onze unieke lesmethode.

Succesvol rijlessen? Kies voor Nationale Rijschool

Kies een rijlespakket dat bij jou past. Na de proefles, maakt de rijinstructeur een pakket voor je op maat. Dankzij onze unieke lesmethode slaag jij gegarandeerd voor je rijexamen. Waar wacht je nog op, ga meteen aan de slag.

Alle voordelen voor je op een rij gezet

In Kaatsheuvel profiteer je van heel wat voordelen bij Nationale Rijschool. We sommen ze op:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Autorijschool in Kaatsheuvel en omgeving

Leren rijden doe je met Nationale Rijschool bij jou in de buurt. Denk aan wijken zoals de Zandschel, Vossenberg en Centrum. Samen met je rijinstructeur spreek je een moment af dat voor jou en je agenda goed uitkomt. Dat kan op elk moment van de dag, van de vroege ochtend tot laat in de avond. Nationale Rijschool biedt ook rijlessen aan in Tilburg, Dongen of Oosterhout.

Haal met spoed je rijbewijs

De spoedcursus rijbewijs B van Nationale Rijschool geeft je de kans om extra snel je rijbewijs te halen. Het kan zijn dat je je rijbewijs snel nodig hebt om welke reden dan ook. Dankzij de spoedcursus rijbewijs in Kaatsheuvel kan je je rijbewijs extra snel halen.

Gratis proefles in Kaatsheuvel

Nationale Rijschool biedt je een gratis proefles aan. Wij denken aan jou en je budget. Bij de goedkoopste rijschool volg je een gratis proefles aan het begin van elk lespakket. Je betaalt 40 euro voor de proefles, die krijg je terug wanneer je besluit al je autorijlessen bij Nationale Rijschool Kaatsheuvel te volgen.  

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×