Rijschool in Dongen

Sta je te popelen om te lessen bij de populairste rijschool in Dongen? Kies voor Nationale Rijschool in Dongen!

Nationale Rijschool is een landelijke rijschool. De rij-instructeur in Dongen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Woon je in Klein-Dongen, Laagstraat of Vaart? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Nationale Rijschool is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Raamsdonksveer, Breda en Waalwijk.

Onze rijinstructeur in Dongen over Nationale Rijschool: "Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Dongen, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!"

Nationale Rijschool in Dongen heeft één van de populairste instructeurs van alle locaties. van der Starre uit Dongen: "Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met Nationale Rijschool! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!"

Nationale Rijschool, omdat jij het beste verdient!

 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Je wordt thuis opgehaald in Dongen!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt Nationale Rijschool jouw herkansing!
 • De laagste prijs per rijles in Dongen.
 • Start nu en betaal later !
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Neem contact op met één van onze instructeurs. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×