Rijschool in Dongen

Proefles aanvragen

Ben je op zoek naar een rijschool in Dongen? Dan ben je bij Nationale Rijschool Dongen aan het juiste adres. Bij de beste rijschool uit de streek, krijg je de goede en goedkope autorijlessen. Start geheel vrijblijvend met een proefles.

Succesvol rijlessen? Kies voor Nationale Rijschool

De unieke lesmethode van Nationale Rijschool Dongen zorgt ervoor dat jij gegarandeerd je rijbewijs B haalt. Wanneer je een van onze lespakketten op maat volgt, gaan onze opgeleide rijinstructeurs met jou de baan op. Ze leren je alle kneepjes van het autorijden. Jij zult in een kort tijdsbestek alle vaardigheden onder de knie hebben.

Alle voordelen voor je op een rij gezet

Waarom lessen bij Nationale Rijschool? Daar zijn heel wat goede redenen voor. We sommen ze voor je op:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Verkeersschool in Dongen en omgeving

Lessen volgen bij de goedkoopste rijschool van het land doe je waar en wanneer je wil. Zo kan je lessen bij ons om 8 uur in de ochtend, in het midden van de dag of laat in de avond. Onze rijinstructeurs halen je op wanneer jij dat wil.

Dankzij Nationale Rijschool Dongen leer je rijden in je eigen buurt. Leer schakelen in Bejaart, parkeer in Centrum en leer schakelen in West. Woon je niet in de buurt van Dongen? Niet getreurd. Je kan ook aan de slag bij Nationale Rijschool in Tilburg, Breda of Oosterhout.

Haal met spoed je rijbewijs

Je kan om verschillende redenen snel je rijbewijs B nodig hebben. Dat is bij Nationale Rijschool geen probleem. Eerst en vooral heb je geen wachttijd. Verder volg je alle lessen net wat sneller achter elkaar dan bij een gewoon lespakket. Tenslotte, leg je meteen vast wanneer je je rij examen wilt doen. Zo heb je een duidelijke deadline. Met een spoedcursus bij Nationale Rijschool Dongen, heb je zo je rijbewijs op zak.

Gratis proefles in Dongen

Weet je niet goed hoe een autorijles bij de beste verkeersschool van Nederland eruit ziet? Weet je niet wat te verwachten? Bij onze goedkope rijschool begint elke lessenreeks met een gratis proefles. Initieel betaal je 40 euro voor die proefles maar die krijg je terug als je ook de rest van je lessen bij Nationale Rijschool Dongen volgt.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu