Rijschool in Drunen

Proefles aanvragen

Jij leert alle tips en tricks van het autorijden bij de beste rijschool van Drunen. Parkeren, remmen en alle verkeersregels naleven doe jij binnenkort alsof je nooit anders deed. Je behaalt gegarandeerd je rijbewijs B dankzij Nationale Rijschool Drunen!

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Nationale Rijschool Drunen staat bekend om haar goedkope maar succesvolle lesmethodes lessen. De rijschool werkt enkel samen met ervaren rij instructeurs en instructrices.

Dankzij onze goedkope rijschool in Drunen stel je helemaal zelf je rijlespakket samen. Je volgt een proefles op een moment dat voor jou uitkomt, je kiest uit onze rijlespakketten en je legt je rijexamen af zonder stress. Je krijgt een gratis herkansing als je niet van de eerste keer slaagt.

Waarom bij ons?

Je geniet van een hele reeks voordelen als je je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool. Je profiteert van:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

 Pak nu al deze voordelen en ga aan de slag bij Nationale Rijschool.

Autorijschool in Drunen en omgeving

Je kan werkelijk altijd bij Nationale Rijschool Drunen terecht. Er is geen wachttijd. Je kan meteen van start gaan op een moment dat voor jou goed past. Moet je naar school of kan je alleen op bepaalde uren oefenen? Dat is geen probleem. Onze instructeurs zijn flexibel en helpen je graag op een moment dat voor jou past. Ochtendlessen om 7u00 ochtend kunnen ingepland worden en ook avondlessen na 20u00 zijn mogelijk. Via Nationale Rijschool leer je rijden bij jou in de buurt en in straten die jij kent zoals Venne-West of Braken-Oost.

Je kan ook rijlessen bij Nationale Rijschool in Kaatsheuvel, Waalwijk of Vlijmen.

Versneld je rijbewijs halen

Heb je je rijbewijs heel snel nodig? Heb je een nieuwe baan of heb je het nodig om op tijd op school te kunnen zijn? Kies voor een spoedcursus rijbewijs in Drunen.  

Tijdens een spoedcursus rijbewijs B leer je exact hetzelfde als bij elke andere lessenreeks, maar bij een spoedcursus doe je dat gewoon sneller. Handig, toch?

Gratis proefles in Drunen

Of je nu voor een spoedcursus rijbewijs of een basis lespakket gaat, je kan altijd gratis proefles reserveren als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool Drunen. Aan de hand van deze proefles bekijken de instructeurs je niveau en stellen ze je gepersonaliseerd lespakket samen. Zo haal jij op een budgetvriendelijke manier je rijbewijs bij onze goede verkeersschool.

Nationale rijschool biedt uitsluitend rijlessen voor het rijbewijs B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×