Rijschool in Vlijmen

Proefles aanvragen

Nationale Rijschool Vlijmen biedt de kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke rijlessen die jij zoekt. De goedkope rijschool creëert voor jou unieke en gepersonaliseerde rijlessen. Aan het einde van de lessenreeks hou jij gegarandeerd je rijbewijs B in handen. Kies jouw lessenpakket en begin meteen met rijlessen.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Als je kiest voor rijlessen bij Nationale Rijschool zorgt ons team er steeds voor dat je zeker slaagt. We passen de lessen aan op jouw maat. Of je nu kiest voor een standard lessenpakket of voor een spoedcursus, we zorgen ervoor dat je aan het einde van de lessenreeks alle nodige skills onder de knie hebt!

Je kiest uit onze 3 rijlespakketten. Hoewel de pakketten er wat anders uitzien leer je in elk pakket hetzelfde: goed en vlot autorijden. Afhankelijk van welk pakket je kiest, volgen de lessen elkaar sneller of minder snel op.

Waarom bij ons?

Naast kwaliteitsvolle rijlessen, profiteer je van heel wat voordelen bij onze goede verkeersschool.

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Ja, echt waar. Jij geniet echt van al deze voordelen!  

Autorijschool in Vlijmen en omgeving

Jij beslist wanneer jij je rijlessen volgt. Dat kan op elk moment van de dag, vroeg in de ochtend of laat in de avond. Onze rijinstructeurs komen naar je toe, wanneer jij dat wil. Hij of zij haalt je op bij je thuis. Zo is er geen gedoe en kan je meteen aan de slag. 

Dankzij Nationale Rijschool Vlijmen leer je rijden in Vijfhoeven, Vliedberg of Vlijmen-Dorp. Je kan ook rijlessen bij Nationale Rijschool in Kaatsheuvel, Waalwijk of Drunen als je niet in Vlijmen woont.

Versneld je rijbewijs halen

De flexibiliteit van onze rijinstructeurs komt zeer goed uit wanneer je snel je rijbewijs wilt halen. Aan de hand van een spoedcursus kan je in enkele dagen tijd een hele cursus rijbewijs doorlopen. Het is iets duurder dan een basiscursus maar nog steeds betaalbaar. Kies voor een spoedcursus rijbewijs in Vlijmen en heb binnen enkele weken tijd je rijbewijs op zak.

Gratis proefles in Vlijmen

Wist je dat je een gratis proefles krijgt wanneer je lest bij onze goedkope rijschool? Je betaalt 40 euro voor deze proefles maar die krijg je terug als je ook je andere rijlessen bij Nationale Rijschool volgt. Tijdens deze gratis proefles leren jij en de rijinstructeur elkaar kennen en leer je hoe een rijles te werk gaat. Leuk! 

Let op: Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen voor het rijbewijs B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Vlijmen
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.