Rijschool in Uithoorn

Proefles aanvragen

Ben je op zoek naar een goede en budgetvriendelijke rijschool? Wil je extra snel je rijbewijs halen? Of ben je benieuwd wat een rijles inhoudt aan de hand van een gratis proefles? Dat kan bij Nationale Rijschool Uithoorn. Ontdek er alles over

Succesvolle rijschool in Uithoorn

Bij de goede autorijschool in Uithoorn krijg je les van ervaren rijinstructeurs en -instructrices die autorijlessen voor jou op maat maken. Ze leren je alles wat je moet weten van de koppeling tot de verkeersregels. Zodoende kent het autorijden geen geheimen meer voor jou! Bij onze goedkope rijschool in Uithoorn staan jij en het behalen van je rijbewijs centraal. Dankzij onze unieke lesmethoden behaal jij gegarandeerd je rijexamen. Bekijk onze rijbewijs pakketten.

Waarom nou bij ons?

Als je aan de slag gaat bij Nationale Rijschool Uithoorn krijg je heel wat voordelen zoals:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Deze aanbieding van Nationale Rijschool Uithoorn wil ook jij niet missen.

Autorijschool in Uithoorn en omgeving

Wist je dat je via Nationale Rijschool autorijlessen B kunt volgen bij jou in de buurt? Je leert rijden in buurten zoals, Centrum, Zijdelwaard of Meerwijk. Dat doe je op een tijdstip dat past in jouw agenda. In de ochtend, middag of laat in de avond. Bij Nationale Rijschool Uithoorn kan je lessen op elk moment van de dag.

Woon je niet in de buurt van Uithoorn? Dat is geen probleem. Je kan ook rijlessen volgen bij Nationale Rijschool op plekken zoals Hoofddorp, Amstelveen en Alphen aan de Rijn.

Versneld je rijbewijs halen

We bieden ook een spoedcursus voor je rijbewijs aan in Uithoorn. Haal snel je rijbewijs en ga binnenkort al zelfstandig de baan op. Een spoedcursus verloopt helemaal hetzelfde als elk ander lespakket maar de lessen volgen elkaar sneller op. Nationale Rijschool heeft geen wachttijd dus je kan meteen aan de slag met je spoedcursus!

Volg een gratis proefles

Nationale Rijschool Uithoorn biedt al haar leerlingen een gratis proefrijles aan. Zo helpt de goedkope rijschool jou om op een budgetvriendelijke manier rijlessen te volgen en de kosten te drukken. Wat fijn! 

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×