Rijschool Raamsdonksveer

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio's? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij Nationale Rijschool Raamsdonksveer!

Onze rijinstructeur in Raamsdonksveer heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij rijdt tevens in de regio van Raamsdonksveer en doet daarbij plaatsen aan als De Laan, Geertruidenberg of Raamsdonk. Dankzij de hoge dekkingsgraad van Nationale Rijschool kun je ook bij ons lessen in Dongen, Breda of Waalwijk.

Onze rijinstructeur in Raamsdonksveer over Nationale Rijschool: "In de vijf jaar die ik bij Nationale Rijschool werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen."

Leerlingen geven Nationale Rijschool gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Raamsdonksveer zit zelfs op een 9,3! Ederer uit Raamsdonksveer: "Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout."

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Soms zit het afrijden tegen... Nationale Rijschool weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • Nationale Rijschool rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €37,50.
 • Start nu en betaal later !
 • Start direct met lessen in Raamsdonksveer. Je hoeft niet te wachten.
 • Start nu en betaal later !

Klaar om te starten met lessen in Raamsdonksveer? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een instructeur zal contact met je opnemen.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×