Rijschool in Raamsdonksveer

Proefles aanvragen

Nationale Rijschool Raamsdonksveer biedt de kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke rijlessen die jij zoekt. Bij onze goede rijschool volg jij gepersonaliseerde rijlessen. Je houdt gegarandeerd je rijbewijs B in handen aan het einde van je lespakket. Kies jouw rijlespakket en begin meteen met lessen. Nationale Rijschool Raamsdonksveer kent namelijk geen wachttijd.

Succesvol rijlessen? Kies voor Nationale Rijschool

Bij de beste rijschool kan je kiezen uit verschillende lespakketten. Alle pakketten zijn samengesteld aan de hand van de unieke methode van Nationale Rijschool. Onze rijinstructeurs kijken tijdens de proefles wat je al kan en maken vervolgens lessen op maat.

Alle voordelen voor je op een rij gezet

Naast kwaliteitsvolle rijlessen, profiteer je van heel wat voordelen bij onze verkeersschool.

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Autorijschool in Raamsdonksveer en omgeving

Jij beslist wanneer jij je rijlessen volgt. Dat kan op elk moment van de dag, vroeg in de ochtend of laat in de avond. Onze rijinstructeurs komen naar je toe, wanneer jij dat wil. Ga aan de slag in de wijken die jij kent. De wegen van het Centrum, Hooipolder en De Hoeven hebben straks geen geheimen meer voor jou. Je kan ook rijlessen bij Nationale Rijschool als je niet in Raamsdonksveer woont. Je kan rijlessen in Tilburg, Oosterhout en Breda.

Haal met spoed je rijbewijs

Kies voor een spoedcursus rijbewijs en haal nog sneller je rijbewijs. De spoedcursus bestaat uit dezelfde lessen als de andere cursussen, de lessen volgen elkaar enkel sneller op. Je betaalt een kleine meerkost maar die is het meer dan waard.

Gratis proefles in Raamsdonksveer

Joepie! Je krijgt een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor deze proefles maar die krijg je terug als je ook je andere rijlessen bij de goedkope rijschool volgt. Tijdens deze gratis proefles leren jij en de rijinstructeur elkaar kennen en leer je hoe een rijles eruit ziet. Spannend!  

Nationale Rijschool biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.