Rijschool in Oudenbosch

Proefles aanvragen

Wil je rijlessen volgen bij een goede rijschool in Oudenbosch?  Dan ben je bij Nationale Rijschool aan het juiste adres. Dankzij onze goede rijschool haal jij gegarandeerd je rijbewijs. Boek je gratis proefles en ga meteen aan de slag.

Succesvol rijlessen? Kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool vind je over heel Nederland, ook in Oudenbosch. Onze verkeersschool werkt aan de hand van een unieke lesmethode met rijlessen op maat in elk lespakket. De rijinstructeur personaliseert elke les zodat jij snel en vlot leert rijden bij de beste rijschool.

Alle voordelen voor je op een rij gezet

Je krijgt bij Nationale Rijschool Oudenbosch niet enkel kwaliteitsvolle rijlessen maar nog veel meer. Je geniet van:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Autorijschool in Oudenbosch en omgeving

Er is nog meer, jij kiest wanneer wanneer jij lessen volgt. Doe je dat vroeg in de ochtend voor je werk of in de avond na je voetbaltraining? Alles is mogelijk. Onze instructeurs halen je op naargelang jouw agenda.

De rijinstructeurs rijden samen met jou door wijken zoals Centrum, Albano en Pagnevaart. Je leert rijden in jouw achtertuin. Woon je niet in Oudenbosch? Je kan ook rijlessen bij Nationale Rijschool in Roosendaal, Etten Leur en Breda.

Haal met spoed je rijbewijs

Dankzij Nationale Rijschool kan jij extra snel je rijbewijs halen. Kies voor een spoedcursus rijbewijs. In deze spoedcursus leer je hetzelfde als in elk ander lessenpakket. Je doet dat alleen iets sneller, de lessen volgen elkaar sneller op. Je boekt je rijexamen meteen in zodat je een harde deadline hebt.

Gratis proefles in Oudenbosch

Elk lespakket komt met een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor deze proefles maar die krijg je terug wanneer je volledige lessenreeks bij Nationale Rijschool aankoopt.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu