Rijschool in Nieuw-Vennep

Proefles aanvragen

Ontdek via een proefrit of Nationale Rijschool Nieuw-Vennep de ideale optie is voor jouw rijopleiding. Ontmoet jouw begeleider en verkrijg vlot de noodzakelijke rijvaardigheden. Met bekwaamde instructeurs naast jou, krijg je in no-time de subtiele aspecten van het autorijden onder de knie. Maak je geen zorgen over het rijexamen, dat wordt een koud kunstje!

Kwaliteit als norm, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Nieuw-Vennep belichaamt kwaliteit. De rijschool heeft een samenwerking met een groep geroutineerde instructeurs die uitstekend zijn opgeleid en vaardig in hun vakgebied. Gedurende een proefrit beoordeelt de instructeur jouw rijtechnieken en identificeert de punten waar extra aandacht aan besteed moet worden. Zo verspil je geen kostbare tijd aan vaardigheden die je al beheerst of snel leert.

Door te kiezen voor de prominente rijschool van Nieuw-Vennep, verhoog je jouw slagingskans voor het rijexamen. Onze instructeurs boosten je zelfvertrouwen en zorgen dat je je op je gemak voelt achter het stuur.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Nationale Rijschool Nieuw-Vennep pluk je niet enkel de vruchten van de expertise van onze instructeurs, maar ook van diverse andere pluspunten.

Voortreffelijke autorijlessen in Nieuw-Vennep en omgeving

Tijdens een rijles ben jij de prioriteit. De instructeur stemt zich af op jouw wensen. Dit betreft zowel de inhoud van de les als de praktische zaken. Geniet van het comfort om door de instructeur aan huis opgepikt te worden. Samen navigeer je door de wijken waarin je normaal vertoeft, zoals het stadscentrum, de Venneperweg en Linquenda. Bovendien zijn de lessen in te roosteren op momenten die jou het beste schikken. Onze instructeurs zijn aanpasbaar. Het inplannen van autorijlessen in de ochtend of avond behoort tot de mogelijkheden. Verkies je rijles in Hoofddorp, Aalsmeer of Hillegom? Alles is haalbaar. Nationale Rijschool is werkzaam in heel Nederland.

Spoedcursus rijbewijs

Indien je kiest voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Nieuw-Vennep, haal je jouw rijbewijs in een blitztempo. Alle rijlessen worden in een tijdsbestek van 1 tot 4 weken afgewerkt. Je hebt de keuze om alle lessen in 1 week te volgen of te spreiden over een maand, afhankelijk van jouw leersnelheid. Je volgt dagelijks meerdere uren les, wat zorgt voor een snelle vooruitgang. Je rijexamen kan binnen 5 tot 8 dagen worden afgelegd. Geen wachttijd, dus je kan direct beginnen.

Proefles in Nieuw-Vennep

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Nieuw-Vennep. Iedere cursus start met een proefles, die volledig kosteloos is. Op basis van deze les kan de instructeur jouw competentieniveau inschatten en het rijlespakket afstellen.

Voor de proefles betaal je 40 euro, maar dit bedrag wordt gecrediteerd als je besluit door te gaan met de lessen bij Nationale Rijschool. Na de les ontvang je een informatief document, zodat je op je gemak kunt besluiten of je al jouw rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Nieuw-Vennep. Boek nu jouw kosteloze proefles en geniet van alle pluspunten!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu