Rijschool in Goirle

Proefles aanvragen

Ben je opzoek naar een autorijschool in Goirle? Boek dan meteen je gratis proefles bij de beste rijschool uit de buurt. Nationale Rijschool biedt kwaliteitsvolle rijlessen met een hoge slaagkans. Bij ons zit je goed!

Succesvol rijlessen? Kies voor Nationale Rijschool

Dankzij onze unieke lesmethode, kies jij een lespakket op maat. Voor welk pakket je ook kiest, onze gekwalificeerde rijinstructeurs zorgen ervoor dat jij je goed en veilig voelt achter het stuur. Binnenkort rijd jij rond in Goirle alsof je dat al jaren doet. Slagen voor je rijexamen doe je gegarandeerd bij de beste rijschool.

Alle voordelen voor je op een rij gezet

Nationale Rijschool biedt naast kwaliteitsvolle lessen ook heel wat voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Verkeersschool in Goirle en omgeving

Binnenkort hebben de wegen in De Groene Akkers, Grobbendonck en Goirle-Centrum geen geheimen meer voor jou. Jij leert er rijden op een moment dat voor jouw uitkomt. In de ochtend voor je werk, tijdens je lunchpauze of na je voetbaltraining in de avond, jij volgt je autorijles wanneer jij wil. Je kan ook rijlessen in steden in de omgeving waaronder Tilburg, Breda of Oosterhout.

Haal met spoed je rijbewijs

Nationale Rijschool biedt ook een spoedcursus rijbewijs B aan. Via deze cursus haal je extra snel je rijbewijs. In de spoedcursus rijbewijs volgen de lessen zich net wat sneller op dan bij een gewone lessenreeks. Je betaalt iets meer, maar je houdt dan ook extra snel je rijbewijs in handen. Slagen voor je rijexamen doe je gegarandeerd.

Gratis proefles in Goirle

Aan de hand van een gratis proefles ontdek je hoe een autorijles eruit ziet. Tijdens deze eerste les ziet de rijinstructeur wat je al wel en wat je nog niet kan. Vervolgens stelt de rijinstructeur of instructrice je uniek lespakket samen. Zo krijg jij de beste autorijlessen op maat. Je betaalt 40 euro voor deze proefles maar dat krijg je terug als je ook al je rijlessen B bij Nationale Rijschool Goirle volgt.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×