Rijschool in Gilze

Proefles aanvragen

Zoek niet langer, Nationale Rijschool Gilze biedt de kwalitatieve rijlessen waar jij naar op zoek bent. Ontdek hoe een rijles eruit ziet bij onze goede rijschool aan de hand van een proefles.

Succesvol rijlessen? Kies voor Nationale Rijschool

De beste rijschool van het land biedt verschillende rijlespakketten aan. Jij kiest welke het best bij jou past. Na een proefles stelt je rijinstructeur de autorijlessen samen zodat jij goed en vlot leert rijden. Dankzij deze unieke aanpak, slaag jij gegarandeerd voor je rijbewijs B.

Alle voordelen voor je op een rij gezet

Rijlessen volgen bij Nationale Rijschool Gilze biedt heel wat voordelen. We lijsten ze voor je op:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Verkeersschool in Gilze en omgeving

Bij Nationale Rijschool Gilze kan je rijlessen inplannen wanneer jij wil. Onze rijinstructeurs komen naar je toe om 8 uur in de ochtend of om 9 uur ’s avonds. Ook alle tijdstippen daartussen zijn mogelijk. De rijinstructeur neemt contact met je op en samen spreek je een moment af. 

Leer rijden bij je thuis om de hoek. Onze rijinstructeurs nemen je mee in wijken zoals in Rijen, Vijf Eiken en Wolfsweide. Je vindt Nationale Rijschool ook in andere steden in Nederland zoals Tilburg, Breda of Oosterhout.

Haal met spoed je rijbewijs

Ga meteen en extra snel aan de slag met een spoedcursus rijbewijs B. Dankzij onze spoedcursus haal jij nog sneller je rijbewijs. Bovendien, boek je ook meteen je rijexamen in. Voor deze cursus betaal je een beetje meer maar dat is het zeker meer dan waard.

Gratis proefles in Gilze

Bij Nationale Rijschool Gilze begin je elke lessenreeks met een gratis proefles. In die les ontdek je op een budgetvriendelijke manier hoe een autorijles bij Nationale Rijschool eruit ziet. Welk lespakket je ook kiest bij onze goedkope rijschool, je hebt altijd recht op deze gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor de les die je nadien terug krijgt als je ook je vervolglessen bij Nationale Rijschool volgt.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×