Rijschool Zelhem

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Kies net als duizenden anderen voor rijschool Nationale Rijschool in Zelhem.

Nationale Rijschool Zelhem geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Onze rij-instructeur komt overal: Zelhem, Velswijk, De Meene en Veldhoek. Nationale Rijschool is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Doetinchem, Gaanderen en Ruurlo.

Onze rijinstructeur in Zelhem over Nationale Rijschool: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Zelhem plan je gemakkelijk in via het formulier!”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Zelhem die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. van Letht uit Zelhem: "Eén van mijn klasgenoten haalde zijn rijbewijs bij Nationale Rijschool en was erg lovend over zijn rij-instructeur. Toen ik twee maanden later 18 werd, nam ik contact op met Nationale Rijschool of ik ook daar kon lessen. Gelukkig kon dat, en na 3,5 maand had ik mijn rijbewijs al in handen. Helemaal super!"

Ga jij voor goud?

Start nu en betaal later!

 • Proef van Nationale Rijschool met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Nationale Rijschool voor de eerste proefles.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu