Rijschool in Zelhem

Proefles aanvragen

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Kies net als duizenden anderen voor rijschool Nationale Rijschool in Zelhem.

Nationale Rijschool Zelhem geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Onze rij-instructeur komt overal: Zelhem, Velswijk, De Meene en Veldhoek. Nationale Rijschool is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Doetinchem, Gaanderen en Ruurlo.

Onze rijinstructeur in Zelhem over Nationale Rijschool: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Zelhem plan je gemakkelijk in via het formulier!”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Zelhem die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. van Letht uit Zelhem: "Eén van mijn klasgenoten haalde zijn rijbewijs bij Nationale Rijschool en was erg lovend over zijn rij-instructeur. Toen ik twee maanden later 18 werd, nam ik contact op met Nationale Rijschool of ik ook daar kon lessen. Gelukkig kon dat, en na 3,5 maand had ik mijn rijbewijs al in handen. Helemaal super!"

Ga jij voor goud?

Start nu en betaal later!

 • Proef van Nationale Rijschool met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Nationale Rijschool voor de eerste proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.