Rijschool in Ruurlo

Proefles aanvragen

Fietsen ook zo zat? Kies voor Nationale Rijschool in Ruurlo, met meer dan 100 instructeurs de beste rijschool van Nederland.

Wie gaat lessen bij Nationale Rijschool in Ruurlo, krijgt een eigen instructeur. Woon je in De Bruil, De Haar of Brinkmanshoek? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Zelhem, Lochem en Groenlo. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Ruurlo over Nationale Rijschool: “Of ik het niet zat wordt, dagelijks in de auto zitten? Nee, het is juist super leuk! Jij bent anders dan de volgende leerling en dat maakt het heel leuk. Geen enkele rit is hetzelfde.”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij Nationale Rijschool in Ruurlo. Kroesen uit Ruurlo: "Mijn twee jaar oudere zus heeft in totaal 70 lessen afgenomen bij een andere rijschool. Dat wilde ik niet. Ik had daar ook het geld niet voor. In mijn zoektocht op Nationale Rijschool gestuit en ja hoor: na 24 lessen mijn rijbewijs in de pocket. Toppie!"

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

Start nu en betaal later!

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Wij halen je thuis in Ruurlo op (en brengen je thuis).
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! Nationale Rijschool betaalt je herexamen t.w.v. 270 euro!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor Nationale Rijschool, wij hanteren de eerlijke prijs van €37,50.
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.

Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Ruurlo en omgeving? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu