Rijschool in Doetinchem

Proefles aanvragen

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Bij Nationale Rijschool in Doetinchem haal je gegarandeerd je rijbewijs.

Een van de instructeurs is actief in Doetinchem. Naast Doetinchem rijdt hij ook in Meerenbroek, Langerak en zelfs in Het Broek. WehlZelhem en Gaanderen behoren ook tot de plaatsen waar Nationale Rijschool rijdt.

Onze rijinstructeur in Doetinchem over Nationale Rijschool: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik Nationale Rijschool. Niet alleen krijg je in Doetinchem de allerleukste rij-instructeur als je voor hun kiest *knipoog* maar daarnaast hebben zij fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket.

Nationale Rijschool in Doetinchem is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Koperberg uit Doetinchem: "Ik ga graag stappen met mijn vrienden uit Meerenbroek. Nu kan ik wel eens bobben en dat vind ik best leuk om te doen. Zij betalen voor mij de drankjes en ik lach twee keer zo hard om de domme acties van vrienden. Nationale Rijschool en vooral mijn instructeur bedankt!"

Start nu en betaal later !

Alle pluspunten opgesomd:

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Wij betalen jouw herexamen!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.