Rijschool Willemstad

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Wij van Nationale Rijschool Willemstad helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

Onze instructeur in Willemstad helpt jou het beste uit jezelf te halen! Ook wanneer je in Helwijk, Bovensluis of Stadse Dijk woont, komt hij je thuis ophalen. Numansdorp, Strijen en Oud Gastel behoren ook tot de plaatsen waar Nationale Rijschool rijdt.

Onze rijinstructeur in Willemstad over Nationale Rijschool: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Willemstad? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij Nationale Rijschool in Willemstad. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Willemstad is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Muntjewerf uit Willemstad: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, Nationale Rijschool."

Ga jij voor goud?

Start nu en betaal later!

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipes van het rijden leert.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Willemstad geen punt!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Laat wat van je horen via het formulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×