Rijschool in Voorburg

Proefles aanvragen

Leer autorijden bij de beste autorijschool van Nederland en houd je rijbewijs al binnen een paar weken in je handen. Via Nationale Rijschool kan je volgende week al aan de slag met een gratis proefles. Lees verder en ontdek van welke voordelen jij kan genieten!

Succesvol rijlessen

Nationale Rijschool Voorburg staat bekend als de beste rijschool in Voorburg. Die reputatie heeft de rijschool te danken aan haar efficiënte en kwalitatieve rijlessen. Iedereen die rijlessen volgt bij ons in Voorburg slaagt voor zijn of haar rijexamen. Ons team van rij instructeurs en –instructrices vormt de beste rijschool in Voorburg en omgeving.

Alle voordelen op een rij

Autorijlessen volgen bij Nationale Rijschool Voorburg heeft heel wat voordelen. We sommen deze even voor je op:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Dat is voor ons niet genoeg, daarom kan je ook nog kiezen tussen verschillende rijlespakketten zoals het basispakket, gegarandeerd+ pakket of de spoedcursus. Zo volg je altijd lessen op maat.

Rijschool in Voorburg en omgeving

Leer rijden in de buurten waar jij woont zoals Bovenveen en Voorburg Noord. Je voelt je veilig en op je gemak in de wijken die jij als je broekzak kent. Via Nationale Rijschool Voorburg kan je leren rijden op een moment dat voor jou uitkomt. Ga je overdag naar school of werk je? Dat is geen probleem, een les om 20u00 ’s avonds of vroeg in de ochtend kan bij de beste rijschool ook.

Woon je niet in Voorburg? Je vindt Nationale Rijschool op heel wat locaties in Nederland zoals: Hilversum, Zoetermeer en Amstelveen.

Met spoed je rijbewijs B halen

Dankzij de spoedcursus behaal jij je rijbewijs B sneller dan ooit. Aan de hand van lessen die elkaar snel opvolgen, zit je vele uren achter elkaar in de auto. Zo leer je op een snel tempo rijden en houd je je rijbewijs in geen tijd in je handen. Voor een spoedcursus rijbewijs Voorburg betaal je een klein beetje meer, maar de vrijheid die je er snel voor in de plaats krijgt, is het zeker waard!

Plan jouw gratis proefles in Voorburg

Heb je twijfels of wil je ontdekken hoe een autorijles bij de goedkope rijschool van Voorburg eruit ziet? Met een gratis proefles, ontdek je hoe de rijlessen van Nationale Rijschool verlopen. Je betaalt deze proefles wanneer je er aan begint. Wanneer je beslist een volledige cursus te volgen bij Nationale Rijschool, krijg je dat geld terug. Zo lopen de kosten van het behalen van een rijbewijs in Voorburg niet hoog op. Bovendien is een herkansing volledig gratis.

Ontdek alles over de beste rijlessen in Voorburg en omgeving op onze website. Of boek meteen je gratis proefles bij Nationale Rijschool!

Nationale Rijschool Voorburg biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×