Rijschool in Leidschendam

Proefles aanvragen

Leer autorijden bij de beste rijschool van Leidschendam en omgeving. Je kiest uit een van de drie rijlespakketten en je kan meteen aan de slag gaan. Na een proefles, kies je het lespakket dat jouw voorkeur heeft.

Onze instructeurs en instructrices zorgen ervoor dat je op je eigen tempo en in jouw buurt de rijlessen kan volgen. Je leest alles over de rijschool in Leidschendam op deze pagina of op de website.

Kwalitatieve rijlessen: Nationale Rijschool

De autorijschool Leidschendam staat bekend om haar kwaliteitsvolle en flexibele lessen. Onze instructeurs en instructrices zijn de beste van het land. Ze zijn experts en begeleiden je vlot naar je rijexamen.

Zo goed als iedereen die rijlessen volgt bij Nationale rijschool Leidschendam, heeft niet veel later zijn of haar rijbewijs op zak. Maar ook als je niet meteen slaagt, kan je via de beste rijschool in Leidschendam gratis een tweede kans krijgen.

Alle voordelen voor je op een rij gezet

Als je kiest voor autorijlessen bij Nationale Rijschool Leidschendam dan kies je voor kwaliteit, efficiëntie en budgetvriendelijke lessen. Bovendien kan je genieten van heel wat voordelen wanneer je rijlessen volgt bij de beste rijschool in Leidschendam.

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Dankzij de flexibele betaalopties zit je ook tijdens de rijlessen zonder zorgen achter het stuur. Wij denken aan jouw budget!

Autorijschool in Leidschendam en omgeving

Dankzij Nationale Rijschool Leidschendam krijg je rijlessen in je eigen wijk. Of je nu in de buurt Bovenveen, Voorburg-Noord of Essesteijn woont, de rij instructeur of –instructrice, komt naar jou toe. Je leert parkeren, achteruit rijden en alle verkeersregels navolgen terwijl je rondrijdt in een vertrouwde omgeving. Ook wanneer je niet in Leidschendam woont, kan je bij Nationale Rijschool terecht. We bieden ook lessen aan in steden zoals Den Haag, Maassluis en Rotterdam.

Onze instructeurs zijn flexibel en plannen de rijlessen samen met jou. Dat kan zowel om 9 uur in de ochtend als om 8 uur ‘s avonds. Elk moment van de dag is mogelijk!

bekijk hier onze lespakketten

Versneld je rijbewijs halen

Haal extra snel je rijbewijs met een spoedcursus rijbewijs B. Aan de hand van deze cursus leer je in enkele weken tijd rijden en leg je snel je rijexamen af. Wanneer je kiest voor de spoedcursus rijbewijs dan zorgen wij ervoor dat je snel veel uren achter het stuur zit en alle tips en tricks in een mum van tijd kent. Je vindt alle informatie over de spoedcursus op de website.

Gratis proefles in Leidschendam

Of je nu voor een spoedcursus of een basis lespakket gaat, je hebt altijd recht op een gratis proefles als je nadien ook je lessen volgt bij de goedkoopste rijschool in Leidschendam. De kosten van een rijbewijs bij Nationale Rijschool liggen zo wat lager dan doorgaans. Je betaalt 40 euro voor de proefles die je terug krijgt als je besluit om je autorijlessen bij ons te volgen. Leuk, toch? Vul het formulier in en reserveer nu je plekje bij de goedkoopste rijschool van Leidschendam!  

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×